Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Arrestaties na diefstal aanhanger

Toegevoegd: 10-12-2012, 14.59 uur
Door: Roland de Jong
WILHELMINADORP - Op de Deltaweg bij Wilhelminadorp zijn afgelopen nacht twee mannen aangehouden voor diefstal van een aanhangwagen. Het gaat om een 27-jarige man uit de gemeente Moerdijk en een 31-jarige man uit Dinteloord.


Vannacht omstreeks 01.45 uur was een melding binnengekomen dat op de Burgemeester Hackstraat in Wolphaartsdijk een aanhangwagen werd gestolen. Door de getuige werd het type en de kleur van de auto doorgegeven waarachter de aanhanger was gekoppeld.

Agenten zagen de betreffende combinatie even later rijden ter hoogte van Wilhelminadorp waar de bestuurder een stopteken kreeg. Hieraan werd voldaan. In de auto zaten twee personen die beiden werden aangehouden.

De auto en aanhangwagen zijn overgebracht naar het politiebureau in Goes. De aanhangwagen is inmiddels teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Beide mannen zijn ingesloten in Torentijd in afwachting van verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cassandra (12-12-2012 om 11:07)
Stel losers zijn het! vooral ook heel slim dat midden in n dorp te doen met een auto die best opvalt.ik zou er niet van staan te kijken als ze meer op hun kerfstok hebben je gaat niet naar zeeland rijden voor 1 kar.de buren en politie goed werk verricht, gelukkig waren er 4 auto's in de buurt hihihi
Keverman (10-12-2012 om 16:31)
Goed gedaan mensen, als je als burger een beetje oplet dan kunnen we dit probleem zo oplossen!! Zijn dit miss dezelfde lui die vorige week bij 's heer-Arendskerke ook een aanhanger gestolen hebben miss??
Marco (10-12-2012 om 16:17)
Verbazend ! Ben ik de enige die het opvalt ? Dat vrij vaak, meer dan de helft van de gevallen er mensen uit die streek in Zeeland worden 'gepakt' voor diefstal ! Zijn wij Zeeuwen dan zo'n gemakkelijke 'prooi' ? Of zijn wij te goed van VERTROUWEN, iets wat in dit land steeds vaker wordt beschaad !
Cookie-instellingen beheren