Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Kinderen gewond na dronken rit

Toegevoegd: 17-12-2012, 12.15 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Bij een aanrijding op de Hulsterweg in Hulst zijn zondag rond 22.00 uur drie personen gewond geraakt bij een ongeluk. De automobilist bleek onder invloed. Hij bleek bovendien eerder die avond ook al een ongeluk te hebben gehad.


De 36-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed over de Hulsterweg, gaande in de richting van Terhole. Door nog onbekende oorzaak raakte hij ter hoogte van de kruising Randweg - Oude Zeildijk van de weg en belandde in een sloot.

Een getuige, die achter het voertuig reed, zag dat de inzittenden zelf uit de auto konden komen en belde de hulpdiensten. De 36-jarige automobilist bleef ongedeerd. Zijn inzittenden (een 25-jarige vrouw, een 7-jarige jongen en een 3-jarig meisje allen uit de gemeente Hulst) zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit onderzoek bleek al snel dat de 36-jarige man eerder die avond op de Gentsevaart in Kapellebrug een aanrijding met een andere personenauto had gehad. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond. De schade werd onderling geregeld.

Uit ademanalyse bleek dat de automobilist ongeveer 2 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mamajanus (17-12-2012 om 14:18)
Hoe debiel kun je zijn. Je stapt toch niet met je kinderen in een auto bij iemand die gezopen heeft?? Dat is een vorm van Kindermishandeling. Maar daar wordt waarschijnlijk niet naar gekeken.
Jeetje (17-12-2012 om 14:11)
Wauw deze ouders mogen echt werkelijk waar trots op zichzelf zijn. Wat een verantwoordelijksheid gevoel hebben pa en ma naar de kinderen toe. Als normaal denkende moeder had je toch na het eerste ongeval al uitgestapt met je kinderen?thuis komen doe je wel met wat moeite
Wes starlight krachten (17-12-2012 om 13:41)
Hij mag echt nooit meer rijden ik vin dit erag voor de vrouw en de kinderen die vent moet zo aandamadelieze aan ze auto als die wil starte dat hij eerst b moet blaazen en gaa starte
Vlissingse (17-12-2012 om 13:13)
En ook die vrouw moeten ze flink straffen voor het feit dat ze die kinderen heeft blootgesteld aan dit gevaar.
Anne (17-12-2012 om 12:59)
En wat met die kinderen? Zouden die niet beter onder iemands anders hoede geplaats worden?
Tim 'O T (17-12-2012 om 12:54)
Wat ben je dan een hufter zeg!
Cookie-instellingen beheren