Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie aanhoudingen wegens drugsbezit

Toegevoegd: 26-01-2013, 11.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Bij De Poort in Rilland werden zaterdag rond 00.30 uur drie mannen aangehouden wegens drugsbezit. 


Het gaat om twee mannen van 25 en 25 jaar, beiden afkomstig uit de gemeente Rucphen en een 27-jarige man uit Roosendaal. Tijdens surveillance in de omgeving van De Poort zagen agenten de auto staan met daarin de drie mannen.

Bij het aanspreken van de drie zagen de agenten dat de gezichten van twee van hen onder de witte poeder zaten. De derde had naast zich een tasje staan met hierin een gripzakje en was bezig om twee gripzakjes met wit poeder te verstoppen. De mannen werden alle drie aangehouden en de auto werd nader onderzocht.

Hierin werden een fles met vloeistof, mogelijk GHB, een gripzakje met twee bootjes vermoedelijk harddrugs, een gripzakje met een henneptop en gruis en enkele tientallen lege en nieuwe gripzakjes aangetroffen. Alles werd in beslag genomen en de mannen zijn naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pa (27-2-2013 om 15:40)
@Ma je weet niet wat je zegt !!! beter een snuifje coke en een gezellige avond ! dan sex met minderjarige dorpsgenootjes en dat nog normaal vinden ook.
Joyce (28-1-2013 om 09:37)
Wat een blunder zeg! Hoe stom kan je zijn? Ze hebben zeker te veel Scarface gekeken deze gasten met hun gezichten onder het witte poeder!?!? Hahaha jullie verdiende loon! Goed werk van de politie.
Cleeuwenburgh (27-1-2013 om 12:14)
Ga gezonder leven ,hou je langer vol.
Cor (27-1-2013 om 11:38)
Dat is een mooie vangst. Top politie Rilland,
Ma (26-1-2013 om 19:12)
Laat die brabanders maar lekker in hun o zo zogenaamde eigen gezellige brabant en nette provincie blijven maar opsoppen uit ons zeeland en walcheren.met hun schijnheilge koppen..ga maar lekker in je eigen provincie dealen en criminele activiteieten uit voeren
Charli chaplin (26-1-2013 om 14:29)
Volgens mij had de politie de comedi capers te pakken ik denk dat ze nog in hun show zaten een 10 voor de politie
Cookie-instellingen beheren