Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht mishandeling jongen

Toegevoegd: 12-02-2013, 14.17 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling en bedreiging van een 13-jarige jongen uit Tholen die plaatsvond op maandag 11 februari omstreeks 13.00 uur bij de C-1000 aan de Postweg.


De 13-jarige werd door twee jongemannen geschopt en geslagen terwijl hij op de grond lag en hij moest het geld wat hij bij zich had aan hen afgeven. Zo ver kwam het echter niet want toen een medewerker van de supermarkt naar buiten kwam gingen de twee belagers er vandoor en namen een handschoen van het slachtoffer mee.

Beide jongens waren ongeveer 15 jaar oud, 1.60 m lang en spraken Nederlands. Ze droegen allebei een zwarte jas van het merk 'Nickelson' voorzien van een bondkraag en een pet met daarover heen hun capuchon. Op de petjes stonden de letters 'NY'. Ook droegen ze allebei een trainingspak broek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter (12-2-2013 om 17:18)
Een bondkraag.....serieus? Verder natuurlijk gewoon misselijk, was ik in de buurt geweest had ik zeker even een praatje gemaakt met deze 'heren'.
Jaap (12-2-2013 om 16:22)
Typische crimo outlook. Ik kijk deze figuurtjes meestal in de nek aan. Ik mag hopen dat de ouders van deze jochies dit ook inzien....
Wesley starlight krachten (12-2-2013 om 14:59)
Alls ik zo zoon had kreeg hij behoorlijke straf huis arest +onder toe zicht waar hij ok naar toe gaat en zo niet dan krijg hij 4 weeken huis arest dat zullen hun ook moete krijgen en die jonge ze spulle trug brengen
Arie (12-2-2013 om 14:38)
Niet normaal, wat een wereld!!!!
Cookie-instellingen beheren