Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vol met uitlaten in beslag genomen

Toegevoegd: 15-02-2013, 12.27 uur
Door: Veerle van Iren
RILLAND - In de nacht van donderdag op vrijdag om ongeveer 05:00 uur werd een personenauto gecontroleerd door agenten. Deze controle vond plaats op een parkeerplaats langs de A58, ter hoogte van Rilland.


Surveillerende agenten controleerden de twee inzittenden van de auto, twee Litouwse mannen van 37 en 23 jaar. Ineens viel de agenten op dat er achterin de auto ontzettend veel uitlaten lagen. Toen de herkomst van deze in totaal 19 uitlaten werd gevraagd konden de mannen geen duidelijke verklaring geven.

De uitlaten zagen eruit alsof ze even tevoren gedemonteerd waren, deze normale controle veranderde nu in een verdachte situatie. De mannen zijn aangehouden op verdenking van diefstal van de uitlaten. Ze zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Zowel de auto waarin zij reden als de uitlaten zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (16-2-2013 om 10:37)
Dat zijn toch kunstenaars he.. 19 uitlaten in een personenauto, hahaha Die lopen inderdaad straks weer rond en gaan vrolijk verder want de gevangenis is hier voor hun gewoon 5 sterren. En trap je ze het land uit dan staan ze hier volgende week weer en zetten ze hun shop weer op in bv Drenthe....
B (16-2-2013 om 09:40)
Retourtje?????? Ten eerste niet tussen andere burgers in een zelfde vliegtuig, ten tweede een enkeltje anders komen ze weer terug, ten derde een zeecontainer vullen met dit tuig!!!!
Witte (16-2-2013 om 09:08)
Poten er afkappen , en terug sturen . Dan komen ze nooit meer terug .
Links rechts (16-2-2013 om 08:42)
Wat een commentaar op de "linkse"politiek hier, weet u dan niet dat momenteel NL een extreem rechts kabinet heeft ? die juist voor nog meer open grenzen zijn ?
Freek (16-2-2013 om 08:38)
Litouwen ? daar heet Goes toch een zusterstad waar ze "cultuur"mee uitwisselen ? kunnen wij ook niet onze criminelen met hun cultuur daarheen zenden dan ? ondertussen liggen de vakantie foldertjes naar goes al klaar in litouwen, reclame voor inbrekers is het.
R.krijger (16-2-2013 om 04:00)
Met dank aan onze regering en de eu om de grenzen open te stellen, eerst hadden we dieven uit Den haag nu uit heel europa. Wordt een wakker nederland
Cookie-instellingen beheren