Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt tegen verkeersremmer

Toegevoegd: 28-02-2013, 14.06 uur
Door: Veerle van Iren
KAPELLE - Op de Postweg in Kapelle is woensdagavond een 78-jarige man uit Yerseke met zijn auto tegen een verkeersremmer gereden.


Agenten kregen rond 21.15 uur de melding om naar de Postweg in Kapelle te gaan vanwege een aanrijding. Daar aangekomen troffen ze een auto aan die tegen een verkeersremmer en een lantaarnpaal was gereden. De auto had forse schade en kon niet meer verder rijden. De bestuurder had verwondingen aan zijn hand en is naar de huisartsenpost in Goes gegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motie om de verkeersremmers weg te halen (28-2-2013 om 21:02)
Welke idioten bedenken nu dat op een doorgaande weg elkebestuurder 2 keer op de andere weghelft wordt gedirigeerd om te slalommen. Weggegooid gemeenschapsgeld. Hier komen helaas nog meer slachtoffers door zoals deze man. Kapelle Doe er onmiddellijk wat aan voordat nog meer slachtoffers gaan vallen
JaapV (28-2-2013 om 20:47)
Geweldig gedaan op de Postweg, het komt steeds vaker voor dat je neus aan neus met een ander staat, of dat bij anderen ziet. wat is eigenlijk de bedoeling, dat het onveiliger wordt omdat iedereen als eerste door die stomme dingen wil? in ieder geval zie je niet meer wat er op de stoep gebeurt.
Kapellenaar (28-2-2013 om 19:48)
Die zogenaamde verkeersremmers op de Postweg zijn waardeloos. Leg dan een paar stevige drempels neer, maar niet van die obstakels waar je om heen moet rijden, en wachten tot dat je voorrang krijgt.
Mikel (28-2-2013 om 16:03)
Het is echt zonde voor die man ..beterschap..maar hoe dan ook die verkeersremmer heeft zijn naam eer aangedaan...en zulke oude mensen moeten ook geen auto meer rijden dat is vragen om ongeluken
Boy (28-2-2013 om 14:45)
Ze moeten nog meer van die dingen neerzetten.............. Bij mist schrik je je rot want je zit er zo bovenop. Voor fietser moesten alle paaltjes weg die belemmerend waren, en voorautoverkeer komt er alleen nog meer van die KUNSTWERKEN...........
K.Capel (28-2-2013 om 14:21)
't Zal de laatste niet zijn, ik ken heel wat verkeersremmers maar zelden zo gevaarlijk en ondoordacht als deze...
Cookie-instellingen beheren