Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 28 km

Lastige cafebezoeker aangehouden

Toegevoegd: 03-03-2013, 12.27 uur
Door: Roland de Jong
HULST -  In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Hulst een 24-jarige man uit Terneuzen aangehouden omdat hij bij een café een medewerker had bedreigd en beledigd. Ook vernielde de man goederen die op het terras van het café stonden.

De man was lastig geweest in het café aan het Cornelis de Vosplein en was daarom buiten gezet. Kennelijk was hij het hier niet mee eens want de man werd agressief. Volgens getuigen begon hij toen hij buiten was op het terras met stoelen te gooien.


Toen hij door de medewerker van het café werd aangesproken gooide de Terneuzenaar een asbak naar diens hoofd en vernielde hij een windlicht dat op het terras stond. Ook beledigde en bedreigde hij de medewerker. De politie werd gebeld en toen agenten omstreeks 02:00 uur ter plekke kwamen, stond de lastige klant luidruchtig met omstanders te discussiëren. De man werd aangehouden en is overgebracht naar een politiecel in Torentijd

De verdachte ontkende in een later verhoor alle feiten die hem ten laste waren gelegd. De man is echter na overleg met de officier van justitie toch in verzekering gesteld. Dit omdat het onderzoek dat de agenten hadden ingesteld nog niet was afgerond. Door de agenten zijn getuigenverklaringen opgenomen. Nadat zij waren gehoord was er voor de officier voldoende bewijslast om de man te kunnen vervolgen.

Hij is zaterdag rond 19.30 uur weer in vrijheid gesteld en zal zich voor een rechter moeten verantwoorden binnenkort.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren