Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hennepkwekerij ontdekt in Tholen door tip

Toegevoegd: 28-03-2013, 16.50 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - Dankzij een tip van een oplettende burger heeft de politie een hennepkwekerij opgerold in een onbewoonde woning aan de Visstraat in Tholen.


Agenten hebben nader onderzoek gedaan rondom het pand. Na de constatering van Energiebedrijf Delta dat er illegaal stroom afgenomen werd, is er toestemming gegeven om in de woning te kijken.

Rond 09.00 uur vanmorgen zijn agenten de woning binnengegaan en troffen op de bovenverdieping een kweekruimte aan met 230 nagenoeg oogstrijpe planten. Verder zijn er aanwijzingen gevonden dat er meerdere keren hennep geoogst is. De bovenverdieping is geruimd en alle planten en kweekapparatuur is vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pjotter (28-3-2013 om 19:07)
@vlissingen, weer een domme reactie van iemand die maar wat roept vanachter zijn pctje. Wel is gedacht aan brandgevaar bij een hennepkwekerij. Leuk als je ernaast woont en de boel gaat in de fik. Goed dat die troep opgeruimd is en hulde aan de oplettende burger.
Omer (28-3-2013 om 18:34)
Google maar eens:"what your government knows about cannabis and cancer and isn't telling you"...
Hendrikjan de tuinman (28-3-2013 om 18:29)
Er is zelfs diverse keren getipt, maar pas na drie maanden komt de politie in actie...
Nieuwe generatie (28-3-2013 om 17:53)
Inderdaad Vlissingen.. Lekker volk die Nerderlanders. Maar wel huilen over de hoge rekeningen enz. Bah. Tegenwoordig is werken niet meer genoeg ;)
Jaap (28-3-2013 om 17:31)
Waarom wordt er niet gewacht tot iemand het pand binnengaat, dan heb je direct een verdachte.
Vlissingen (28-3-2013 om 17:00)
Top actie van die oplettende burger!. Burgers elkaar verraden en de staat lacht een bult in zijn broek. Ik ga ze eens tippen over Pepsi, CocaCola, MC Donalds en KFC over de gifstoffen die ze gebruiken om bevolking ziek te maken. Zien of ze dan ook een kijkje gaan nemen... Who's the real criminal?
Cookie-instellingen beheren