Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gevaarlijke slang ontsnapt uit woning

Toegevoegd: 11-05-2013, 17.21 uur
De politie rukte met diverse wagens uit.
De politie rukte met diverse wagens uit.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In het Zuid-Bevelandse Hoedekenskerke wordt gezocht naar een zeer giftige Afrikaase cobra. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is de slang ontsnapt vanuit een woning aan de Havenstraat. Een beet van het dier kan bij gebrek aan behandeling dodelijk zijn. Een medisch specialist is vanuit Rotterdam onderweg met antigif.

Ook is een slangendeskundige geraadpleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slangenliefhebber (11-5-2013 om 20:30)
Oeps foutje bedankt eventjes Apeldoorn bellen.. Maar duh ontsnapt uit zijn kooi ? Onze slangen zitten in een terrarium met een slot erop..
Bewoonster van Havenstraat (11-5-2013 om 19:47)
Ongelofelijk hoe haal je het in je hoofd zo'n dier te houden. Ik sta doodsangsten uit en durf mijn woning niet meer te verlaten......
Anoniem (11-5-2013 om 19:46)
Heel erg dom van die persoon die de cobra als huisdier had. Als je weet dat het niet mag en dan toch rommelig gaan doen en er niet goed voor oppassen. Verschrikkelijk! #celstraf?
Inwoner Hoedekenskerke (11-5-2013 om 19:42)
Dit vind ik dus niet grappig... Ieder zijn hobby, en ieder zijn plezier, maar dit soort dieren die een gevaar vormen voor de mens en voor dieren moet je niet willen houden in een woonhuis ! En een enorme boete vind ik op zeker op zijn plaats... wie niet slim doet moet maar voelen!
Ongelofelijk (11-5-2013 om 19:28)
Niet normaal dat je die beesten gewoon als huisdier mag houden, hopelijk vinden ze hem snel en wordt het beest direct in beslag genomen en in een dierentuin of iets geplaatst.
Gitta (11-5-2013 om 19:18)
Wel ja... wat moeten die beesten ook hier. Laat ze blijven waar ze horen!!!
Cookie-instellingen beheren