Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstige dierenmishandeling Nieuwerkerk

Toegevoegd: 29-05-2013, 12.26 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWERKERK - De politie heeft dinsdag een 35-jarige man uit Nieuwerkerk aangehouden op verdenking van ernstige dierenmishandeling.


De politie trof in de woning van de man twee honden aan die diverse ernstige verwondingen hadden. De dieren, waarvan één een pup, zijn in beslaggenomen en naar een dierenarts gebracht.

De pup was er ernstig aan toe. Deze moest bij de dierenarts blijven aan de zuurstof, omdat hij/zij het anders mogelijk niet zou redden. De oudere hond mocht de praktijk verlaten en is ondergebracht in een asiel.

De man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rian (29-5-2013 om 15:11)
Onbegrijpelijk wat deze man gedaan heeft. Hoe kun je een dier dat aandoen.Hoop dat hij een flinke bekeuring krijgt en dat hij nooit geen dieren meer mag nemen. Ik zal maar niet opschrijven wat ik verder van hem vind is niet zo netjes.
Reddevil (29-5-2013 om 14:31)
Goed zo opsluiten die handel!!!!!! En dat zulke mensen op een lijst moeten komen zodat ze nooit geen enkel dier meer mogen aan schaffen. Die arme hondjes, alweer de dupe van een gefrustreerd iemand!!
Monique (29-5-2013 om 12:54)
Ach die is zo weer vrij. 'Mensen' met een antisociale persoonlijkheidsstoornis staan erom bekend dat ze EN dieren mishandelen EN mensen veel leed toebrengen. Zou mooi zijn als er eens wat meer duidelijkheid onder de bevolking komt wat deze Cluster B stoornis variant inhoud.
Vlissingse (29-5-2013 om 12:46)
Het verschrikkelijke aan dit verhaal is dat die man gewoon weer een ander hondje kan nemen wanneer die wilt...
Cookie-instellingen beheren