Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Wietplantage zonder plantjes

Toegevoegd: 20-07-2013, 13.18 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - De politie heeft vrijdag in Kortgene in een woning een ruimte ontmanteld die gereed was om te starten met de kweek van hennepplanten, maar waar nog geen wietplantjes stonden.

De politie startte een onderzoek na een melding van een buurtbewoner die zich zorgen maakte over de bewoner van het pand aan de Torendijk. Hij was al enige tijd niet te zien. In de woning werd hij niet aangetroffen. Wel werd de plantage aangetroffen.


De apparatuur, waaronder lampen en transformatoren, is in beslag genomen. De bewoner was niet thuis en zal op een later moment worden gehoord over de hennepkwekerij. De stroomtoevoer was illegaal aangelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ernst (20-7-2013 om 21:40)
Inderdaad Frans, ik zie een flinke schadevergoeding aankomen.
Jan (20-7-2013 om 18:49)
Volgens mij is politie in overtreding,zonder huiszoekingsbevel zowiezo.Alleen de stroom werd illegaal afgetapt dus die spullen moeten ze terug geven,of het moeten gestolen spullen zijn.Dus als de buurman iets zegt vallen ze een woning binnen,moet niet gekker worden.
Ook Frans (20-7-2013 om 15:19)
Zeg Frans, als je tomaten gaat kweken ga je in de regel geen illegale stroom aftappen. Ben je niet helemaal goed bij je tomaat?
Frans (20-7-2013 om 14:02)
Ik weet niet hoor..... Mag je binnen geen tomaten of chrysanten kweken. Wie zegt dat die persoon nu wiet wil gaan kweken. Volgens mij is er nog niets strafbaars gebeurd, alleen de stroom om de meter aangesloten. En oom agent kan met tip van de buurman gewoon illegaal je huis betreden. jaja...!
Cookie-instellingen beheren