Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealers en kopers aangehouden

Toegevoegd: 11-10-2013, 09.23 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft donderdagmiddag rondom de coffeeshops in verband met diverse meldingen van overlast veroorzakende straathandel een actie gehouden. Daarbij zijn zeven arrestaties verricht.

Er werden drie mannen, twee Goesenaren van 23 en 34 jaar en een 20 -jarige Vlissinger, aangehouden die verdacht worden van het dealen van drugs. De Vlissinger wordt ook verdacht van bedreiging. Ook werden drie kopers, waaronder twee 15-jarige jongens met gebruikershoeveelheden wiet gearresteerd.


Verder werd nog een man op grond van de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) aangehouden omdat hij zich in het gebied bevond en zich vermoedelijk ook bezig hield met het dealen van drugs.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (11-10-2013 om 14:44)
@ Rick Roll , ik weet dat de overlast gekomen is door het 'geweldige ' plan van de wietpas , daarvoor hadden we nooit last van dealers ! Van de coffeeshop hebben we geen last !
Rick Roll (11-10-2013 om 14:14)
@ bewoner Een klein vraagje dan; Wanneer was er meer overlast van straatdealen? Voor of na het verbod? Bent u ooit wel eens beroofd of aangevallen door een coffeeshop bezoeker? Iemand ooit een raam ingegooid of je dochter aangerand in een stonede bui? De overlast wordt gemaakt door de politiek.
Rick Roll (11-10-2013 om 14:07)
Goh, vreemd. Dealers die profijt hebben bij de waailapperij van de overheid. Dat had niemand aan zien komen, hoor! Een IQ test voor politici zou verplicht moeten worden. Maar het alcoholistisch tuig dat continu voor problemen zorgt; Nee, die moeten we beschermen. Want traditie, ofzo.
Bewoner Aagje Dekenstraat (11-10-2013 om 11:39)
Goed ! Dat moesten ze hier in Vlissingen ook 'ns wat vaker doen ! De overlast in onze straat is echt heel erg . De vraag is alleen ; hoelang zitten ze vast hiervoor ? Waarschijnlijk staan ze er volgende week weer ...
Cookie-instellingen beheren