Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man draait door in eetgelegenheid

Toegevoegd: 14-10-2013, 15.36 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Agenten uit Terneuzen en Sas van Gent hebben zondagavond de eigenaar van een eetgelegenheid aan de Kerkdreef in Axel aangehouden op verdenking van mishandeling van een lastige klant. Deze is voor behandeling van diverse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en vandaag alsnog aangehouden.


Gealarmeerd over een lastige klant die in een eetgelegenheid wild om zich heen zou slaan, worden de gearriveerde agenten buiten opgewacht door een opgewonden eigenaar van de eetgelegenheid. Deze vertelt dat hij een agressieve man in zijn zaak heeft overmeesterd en vervolgens vastgebonden op de stoep heeft gelegd. Enkele meters verderop zien zij inderdaad een 27-jarige Russische man gewond en vastgeboden liggen. In de eetgelegenheid zijn duidelijk sporen te zien van een worsteling. De ravage is groot.

De verdachte wordt aangehouden, maar vanwege zijn verwondingen eerst met de ambulance voor onderzoek naar ziekenhuis De Honte in Terneuzen gebracht. Ook de eigenaar van de eetgelegenheid wordt aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Beide mannen zijn inmiddels gehoord. Na overleg met de officier van justitie is de eigenaar van de eetgelegenheid vanmiddag weer vrijgelaten. De lastige klant is na betaling van 500 euro eveneens heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (14-10-2013 om 18:36)
Deze restauranthouder verdiend een lintje en die rus nog een paar trappen na......zullen ze wel weer een week geen kaas importeren in rusland maar die komt toch wel op .
Willem (14-10-2013 om 18:33)
Schouderklop[- voor eigenaar. de russen denken dat ze alles maar kunnen of je in het bu vakantie of werk het zijn meestal onderwereld figuren staan ze verkeerd gepakeerd wielklem
Franky (14-10-2013 om 18:17)
Ben benieuwd naar het verhaal van de uitbater.
Duijs (14-10-2013 om 17:04)
Hoe krom kan het zijn je eigen beschermen en opgepakt worden .. wat een waardeloos land is het geworden ...ze mogen wel uitkijken dadelijk moeten ze exuses aanbieden aan poetin ..
Jannie (14-10-2013 om 16:59)
Nu maar hopen dat het geen diplomaat was....
Frans (14-10-2013 om 16:55)
Die Rus was vast geen diplomaat
Cookie-instellingen beheren