Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 44 km

Man (90) uit Clinge al dag vermist

Toegevoegd: 26-10-2013, 22.37 uur - Update: 27-10-2013, 18.52 uur
De vermiste Marinus Borst
De vermiste Marinus Borst
© Foto: Politie Zeeland / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong
HULST - Een 90-jarige man uit Clinge wordt al sinds vrijdagmiddag vermist. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Marinus Borst heeft zijn vrouw met zijn 45-km voertuig naar een bushalte aan de Zandstraat in Hulst gebracht. Toen zijn vrouw vrijdagmiddag thuis kwam, trof zij haar man niet thuis aan. De politie sloeg aan het einde van de middag alarm via Burgernet, maar dat leverde niets op.
 
Borst droeg vrijdag een geblokte houthakkersblouse. Hij is slechtziend, slechthorend en slecht ter been. De vermiste man rijdt in een rode Ligier C, een 45-km voertuig met het kenteken 06-FN-Z5. Op de zijkant staat met witte letters TEAM26 en op de achterzijde staat de tekst XTOO.


Borst is 170 cm lang, heeft bruine ogen en grijs haar aan de slapen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yuri (27-10-2013 om 08:32)
Hij is slechtziend, slechthorend en slecht ter been. De vermiste man rijdt in een rode Ligier C, Ik snap dat mensen mobiel willen zijn maar vind dat er grenzen zijn...
Adrie (27-10-2013 om 00:42)
Ik vind dit een raar verhaal want toen zijn vrouw thuis kwam was deze man niet thuis maar ze had hem toch naar de bushalte gebracht?? En dan blijkt hij er met een Ligier c vandoor te zijn dus vraag ik mij af waarom dan de bus? Laten we wel hopen dat het goed komt natuurlijk.
Souburgse (27-10-2013 om 00:17)
Vreemd verhaal is door zijnvrouw naar bushalte gebracht en rijd in een t45 km wagen,,,,,,,, ???????
Cookie-instellingen beheren