Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 51 km

Zware mishandeling in discotheek

Toegevoegd: 22-12-2013, 13.08 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een discotheek in Goes is een 20-jarige man vannacht het slachoffer geworden van een zware mishandeling.


De mishandeling vond rond 02.30 uur plaats in een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt. Nadat het slachtoffer uit de gemeente Borsele was mishandeld, ging de dader er vandoor. Het betreft een onbekende man van wie geen signalement bekend is.

Het slachtoffer heeft zich laten behandelen door een arts. De recherche is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dct (22-12-2013 om 18:53)
Lijkt me stug dat er geen getuigen zijn van een mishandeling in een volle discotheek el toro,en normaal kunnen ze toch ook alles op camera terug vinden of niet dan? In ieder geval beterschap voor de jongen die mishandeld is.
Marco (22-12-2013 om 15:55)
Of een touwtje aan de persoon z'n gevoelige plekje, en dan een paar rondjes achter een scooter over de markt ;-). Of moet zo'n laffaard 'beschermd' worden ?
MotoRob (22-12-2013 om 15:43)
Ik kan het hier niet vaak genoeg zeggen, als je niet tegen drank kan omdat je er bijv. agressief van wordt; DRINK DAN NIET!!! Dat arme slachtoffer heeft nu een rotweekend en durft misschien het uitgaansleven niet meer in. Als je een echte vent ben dan neem je je verantwoording en geef jezelf aan.
Ettepett (22-12-2013 om 13:36)
Lekker laf ,dader heeft de daad gepleegd en gaat er dan zoals gewoonlijk van door, wat mij betreft als hij gepakt wordt met zijn edele delen tussen de bankschroef
Cookie-instellingen beheren