Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Brokkenpiloot dronk 6 keer te veel

Toegevoegd: 30-12-2013, 11.50 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De automobilist die zondag aan het begin van de avond bij Hulst in een sloot belandde, had zes keer te veel alcohol genuttigd. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De hulpdiensten kregen rond 18.00 uur door dat er een auto in een sloot terecht was gekomen bij Havendijk naast de Hulsterweg (N290). Er zou mogelijk sprake zijn van een beknelling en daarom werd ook de brandweer opgeroepen.

De automobilist, een 41-jarige inwoner van Vogelwaarde, raakte gewond en moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. De bestuurder blies ter plaatse 1350 ugl: hij had dus ruim zes keer te veel alcohol op. In het ziekenhuis is besloten om een arts bloed af te laten nemen om het alcoholgehalte ook nog op die manier vast te stellen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De auto van de man raakte flink beschadigd en werd door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld.

Zie ook:
- Gewonde bij eenzijdig ongeval Hulst (29-12-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (30-12-2013 om 13:30)
Rijbewijs afpakken en nooit meer achter de stuur. Deze man heeft veel geluk dat hij niemand heeft doodgereden.
Ik (30-12-2013 om 12:20)
Die hoeft zijn rijbewijs voorlopig niet terug te hebben ,wat een idioot! Je zal er maar net fietsten en er komt zo'n lambal aan rijden!
Marleen (30-12-2013 om 12:08)
Nooit en ook nooit meer een voertuig laten besturen gewoon afpakken en weg gooien schande dat zo iemand wel rijd als je kan zuipen kan je de taxi ook betalen he schande zo iemand rijd kinderen dood en rijd gewoon door geen straf is zwaar genoeg voor zo iets
Cookie-instellingen beheren