Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestaties en zedendelict bij feest

Toegevoegd: 01-01-2014, 13.04 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Het in de nieuwjaarsnacht tot discotheek 'Foxxland' omgetoverde Reynaertland in Hulst heeft de politie handen vol werk bezorgd. Ongeveer 500 jongeren vierden daar het nieuwjaarsfeest. Vijf van hen werden opgepakt. Eén van hen zit vast voor een zedendelict.


Omstreeks 03:15 uur werd een 21-jarige beveiliger uit de gemeente Borsele mishandeld. De dader, een 18-jarige inwoner van Hulst, kon worden aangehouden op aanwijzen van een andere beveiliger. De bewaker vertelde tegen de agenten dat tijdens de party een vechtpartij uitbrak. De 18-jarige zou ook nog twee feestgangers hebben mishandeld.
 
Een 17-jarige Hulstenaar raakte rond 03.50 uur slaags met een andere bezoeker. Hierbij werd deze door een ruit gedrukt en raakte gewond. De jongen is met de ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht . Hij heeft het ziekenhuis inmiddels na behandeling mogen verlaten.

Omstreeks 04.30 uur vond een jongedame (19) uit Hulst het nodig om het aanwezige politiepersoneel te beledigen. Zij werd voor belediging aangehouden. Tevens weigerde zij haar naam op te geven en kon zij geen identiteitspapieren tonen.

Een 21-jarige inwoner van Hulst werd aangehouden omdat hij een aanwezige agent op het hoofd sloeg. Tijdens het overbrengen naar het bureau trapte hij enkele malen tegen het been van een agent. De agenten hebben aangifte gedaan van mishandeling. 

Ook een 17-jarige jongeman uit Hulst werd opgepakt. Hij volgde diverse bevelen om zich te verwijderen niet op. Tot slot werd om 05.40 uur in de omgeving van Reynaertland een 19-jarige man uit Hulst aangehouden voor een zedendelict. Het slachtoffer van dit delict heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Alle aangehouden verdachten zijn voor nader verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht.

Zie ook:
Meer brandjes, zes gewonden (01-01-2014)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (1-1-2014 om 15:04)
Zo zie je maar, wij lekker thuis met oud op nieuw. De politie en hulpverleners druk aan het werk door de jongeren die hen handen vol met werk bezorgd.
Zuid Hulstenaar (1-1-2014 om 14:52)
Jammer dat iets waar de welwillende jeugd naar heeft uitgekeken zo af moet lopen. Volgens mij heeft de organisatie van deze happening veel, heel veel steken laten vallen en was in mijn ogen niet bekwaam zoiets grootschaligs te organiseren, ik mag hopen dat ze van deze keer wat geleerd hebben.
K (1-1-2014 om 14:51)
Sla elkaar maar de kop in hoor. is dat nu gezelligheid anno2014? mensen kun je niet tegen drank waarom drinken jullie dan? mensen met hooikoorts gaan ook geen hooirooien
Thomas (1-1-2014 om 14:35)
Wat een K*T feest. Eis mijn geld terug. Alles wat mis kon lopen ging mis, denk eerst eens drie keer na voordat je een feest organiseerd
Mark (1-1-2014 om 13:32)
Klinkt als een gezellig feestje met veel goede voornemens
Cookie-instellingen beheren