Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie stopt illegale houseparty Rilland

Toegevoegd: 05-01-2014, 12.12 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft vannacht bij de Markiezaatsweg in Rilland een illegale houseparty beëindigd. De feestgangers zijn naar huis gestuurd.


Aangetrokken door de harde muziek namen surveillerende agenten vannacht een kijkje bij de Markiezaatsweg. Daar zagen zij een 40-tal auto's met daarnaast een groep mensen die aan het feesten zijn.

Het bleek dat een jarige job zijn verjaardag in het openbaar aan het vieren was. De feestgangers werden vervolgens gesommeerd om naar huis te gaan. De organisator van het feest zal door de gemeente aansprakelijk gesteld worden voor eventueel ontstane schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Job (5-1-2014 om 12:33)
Jammer geen vernielingen geen vechtpartij gewoon van het volk. Geen belasting.........AHHHHHHHH. Tja dan moet je politie inzetten dat kan niet we betalen bijna allemaal. Goed werk politie help de graaiers en naai de niet criminele burger. Precies waar jullie voor dienen. Toch?
Goed bezig de jeugd (5-1-2014 om 12:25)
Goed Bezig ! Gaaf toch dat ze dit onderling doen. Tegen woordig met al die regels in de horeca en de prijs voor een drankje, ga je dit krijgen. Echt gaaf. En dan zo een trap na van de schade wordt verhaalt blabla
Cookie-instellingen beheren