Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij controle Tholen en Bergen

Toegevoegd: 08-01-2014, 13.42 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - In het kader van de verkeersveiligheid en het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroof hield de politie dinsdag een controle in Tholen en Bergen op Zoom.

Aan de Tholenseweg in Tholen werden twee bekeuringen uitgeschreven voor geen of onjuiste verlichting. Aan de Brabanste kant werden fors meer boetes uitgedeeld. Hierbij ging het onder meer om fietsen zonder verlichting, openstaande boetes, niet handsfree mobiel bellen, en het niet dragen van de autogordel.

Agenten schreven in totaal 60 bekeuringen uit voor verschillende verkeersovertredingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (8-1-2014 om 20:36)
Ditt heeft NIETS met overvallen en criminaliteit te maken! Zo zie je maar dat je politie en justitie niet vertrouwen kan. En dan klagen dat ze geen respect meer hebben. Nee dan moet je vooral deze onzin verkondigen. Verkapte belasting is het.
Frans (8-1-2014 om 19:09)
Nooit geweten dat het schrijven van een bon wegens ondeugdelijke verlichting hielp tegen inbraken.
Licht in de donkere tijden (8-1-2014 om 17:45)
In Souburg zoeken ze nog een voortvluchtige die een gestolen auto tegen een boom parkeerde, vluchtte en ontkwam toen de politie hem achtervolgde . wie weet kunnen ze in Souburg ook fietslampjes gaan controleren ? of kan dat niet omdat vluchtende criminelen te voet geen lamp hoeven te voeren ? LOL
Belachelijk (8-1-2014 om 17:14)
Wat hebben de geconstateerde overtredingen in hemelsnaam met het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroof te maken ? juist, helemaal geen ene zier ! dat zijn slappe smoesjes om onrechtmatig de burgers lastig te vallen. alsof we allemaal bij voorbaat verdacht zijn ? wij hebben rechten
Manu (8-1-2014 om 17:13)
Enne Elly hoe moeten ze dat doen die "echte criminelen vangen"? Waarschijnlijk ben jij een experte die weet waar echte criminelen zich bevinden en kan jij die onmiddellijk herkennen?
Elly (8-1-2014 om 16:34)
Ja aan me hoela verkeersveiligheid ze bedoelen gewoon bonnen uitschrijven..gingen ze nu maar eens echte criminelen vangen.
Cookie-instellingen beheren