Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle politie en Belastingdienst Terneuzen

Toegevoegd: 10-01-2014, 12.13 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Belastingdienst en de politie hebben donderdag samen controles uitgevoerd in de omgeving van de Buitenhaven en de Guido Gezellestraat in Terneuzen.

De controles vonden plaats tussen 09.30 uur en 16.30 uur. Agenten en inspecteurs van de Belastingdienst controleerden in totaal 95 voertuigen. Zestien keer werd een bekeuring uitgeschreven. In tien gevallen ging het om het niet dragen van de autogordel. Twee keer bleken ruiten te donker. Ook had er iemand een verlopen rijbewijs en voerden twee mensen onjuiste verlichting. Verder werd er een boete uitgedeeld voor een onjuiste kentekenplaat.

De Belastingdienst legde beslag op drie auto's. Alle gecontroleerde bestuurders moesten een blaastest afleggen. Niemand bleek onder invloed achter het stuur te zitten. Het voeren van onjuiste en of defecte verlichting bij voertuigen is de komende twee maanden een overtreding waar de verkeerspolitie extra op zal letten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (10-1-2014 om 12:48)
Nou nou, Nederland is weer een heel stuk veiliger *kuch kuch*
zeeuw (10-1-2014 om 12:31)
dat is teminste nog eens goed werk ga zo door HULDE
Cookie-instellingen beheren