Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgen vast voor geweldpleging

Toegevoegd: 11-01-2014, 14.50 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zaterdagmorgen zijn aan de Grote Markt vier Belgische verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het gaat om een 20-jarige inwoner van Beveren, twee inwoners van Melsele van 25 en 27 jaar en een 21-jarige man uit Burcht.

Rond 04:30 uur kreeg de politie een melding van een grote vechtpartij op de Grote Markt. Agenten gingen snel ter plaatse. Terwijl zij onderweg waren werd via het cameratoezicht gezien dat vier personen een man, die op de grond lag, stonden te schoppen. Toen de politie arriveerde, stopte het viertal daarmee en liepen weg. Het slachtoffer, een 50-jarige inwoner van Waarde, heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. Hij raakte licht gewond.

Een hondengeleider van de politie is tussen de ruziënde partijen gaan staan om hen te scheiden. Twee Belgen konden direct worden aangehouden. De andere twee renden hard weg in de richting van de Sint Adriaanstraat maar konden na een korte achtervolging worden gearresteerd. De 21-jarige verdachte werd daarbij gebeten door een politiehond.

De vier verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de vechtpartij. Uit het eerste onderzoek lijkt het te gaan om een uit de hand gelopen woordenwisseling die eerder op de avond plaatsvond tussen twee groepen stappers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem76 (12-1-2014 om 01:27)
die hond verdient een flinke kluif. ik hoop dat het dier niet ziek wordt van die beet. kopschoppers? je zou haast in een bepaalde richting gaan denken.
Red de crimineel (11-1-2014 om 18:35)
Weer van die koppentrappers zeker ? als hun privacy maar niet geschonden wordt, want dan gaan ze vrijuit.
Jan (11-1-2014 om 17:21)
leuk voor die hond - en fijn dat er camera toezicht is. steeds meer idioten vrees ik
Cookie-instellingen beheren