Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Wijkagent waarschuwt voor oplichting

Toegevoegd: 17-01-2014, 13.11 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De wijkagent van Kapelle waarschuwt op social media voor een vorm van telefonische oplichting.

Volgens de politie zouden in het Engels allerlei vragen gesteld worden. De politie raadt mensen aan niet op de vragen in te gaan, geen antwoord te geven en op te hangen. Er zou sprake zijn van oplichting.

Of er ook mensen daadwerkelijk het slachtoffer zijn geworden van de oplichter(s) is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marianne (17-1-2014 om 13:43)
Al meerdere malen een Engels sprekend persoon aan de lijn gekregen die zegt te bellen namens Microsoft. Gelijk ophangen. Soms werd er de diezelfde dag nog een keer opgebeld door een andere persoon. Niet op reageren, ophangen.
Ad. (17-1-2014 om 13:43)
Ik heb een raar telefoontje gehad en toen ik opnam hoorde ik kabaal op de achtergrond en mensen maar er werd verder niks gezegt dus heb ik weer opgehangen. Het nummer was : 00390118316066.en terug bellen is mij nog niet gelukt dus ik heb geen idee wie het was en weet ook niet of dit er iets mee te maken heeft.
j h .Polderman (17-1-2014 om 13:31)
Woon in Goes,had vande week ook een dame aan de lijn,die geen nederlands kon en in het engels vragen wilde stellen,heb het afgekapt. het is dus niet alleen Kapelle.
Cookie-instellingen beheren