Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist valt in slaap op A58

Toegevoegd: 26-01-2014, 11.33 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 bij Heinkenszand is vannacht een levensgevaarlijke situatie ontstaan toen een automobilist achter zijn stuur in slaap was gevallen.

Even na 01.00 uur kwamen bij de politie diverse meldingen binnen dat er een auto stil stond op de vluchtstrook op de rijbaan tussen Goes en Heinkenszand. De politie ging ter plekke en de bestuurder van de auto bleek in slaap te zijn gevallen.

De automobilist kreeg een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gitta (26-1-2014 om 16:29)
Een levensgevaarlijke situatie is het als de man al zwalkend over de A58 had gereden. Hij heeft nog kans gezien zijn auto op de vluchtstrook te zetten. Ze hadden zeker liever gezien dat hij door was gereden, dan noem ik het pas een levensgevaarlijke situatie.
Rik (26-1-2014 om 16:07)
Ook nog even voor Vlissinger: Op het zelfde traject is pas nog een dode gevallen door een truck die achterop een busje reed, remember?
echtpaar Zoutelande (26-1-2014 om 16:03)
Het was op de A58 richting Goes voor de afslag Kapelle. Plotseling doemt er een auto zonder licht op die voor 2/3 op de rechterrijstrook (en voor 1/3 op de vluchtstrook) in het pikkedonker stil staat.! Mijn man kon snel om hem heen zwenken; gelukkig zat er niemand naast ons op de linkerrijstrook. Bij Kapelle direct de afslag genomen en politie gebeld om hulp op te roepen. Je kunt zelf niet omdraaien en tegen de rijrichting in gaan rijden ! Gelukkig zijn wij en de ver achter ons rijdende automobilisten goed thuis gekomen; het had ook anders kunnen zijn !
Rik (26-1-2014 om 16:02)
Waarom bel je daarvoor de politie? Omdat er niemand zomaar op de vluchtstrook mag staan wegens gevaarzetting. Ook omdat je nooit weet wat er aan de hand is. Staat hij met pech? Iemand onwel geworden? Iets aangereden? Kortom genoeg redenen om wel te bellen. Beter 40x voor niks bellen, dan iemand dood laten gaan achter het stuur.
Peter (26-1-2014 om 15:31)
@Vlissinger, het kan ook iemand betreffen die onwel is geworden tijdens het rijden. En aangezien de maatschappij niet meer zo is dat je bij een stilstaande auto kunt stoppen om mogelijk hulp te verlenen vind ik het een hele goede zaak dat men hiervoor de politie belt.
Vlissinger (26-1-2014 om 14:23)
Waarom bel je daarvoor de politie? dan kan ik wel 40 x per dag bellen... wat een onzin
Cookie-instellingen beheren