Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Yesenaar takelt vriendin zwaar toe

Toegevoegd: 05-02-2014, 14.07 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT - Een 40-jarige inwoner van Yerseke is dinsdagavond aangehouden voor huiselijk geweld.

Kort voor middernacht werd de politie gealarmeerd nadat de man zijn vriendin in een woning aan de Beneluxstraat in Sas van Gent zwaar had mishandeld. Toen agenten arriveerden was hij nog in de woning aanwezig. Hij is overgebracht naar een politiecel en ingesloten.

De vrouw is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis voor behandeling.


 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (8-2-2014 om 19:44)
als het mijn dochter was geweest , had ik hem persoonlijk terug gepakt , en niet te zachtjes. dat beloof ik .
MRM (we'll never be royals) (6-2-2014 om 17:16)
@ cindy, discriminatie is nu eenmaal verboden, ook op sekse. ook is er de emancipatie, maar daar gelooft u dus ook niet in. verder ken ik genoeg vrouwen die een gemiddelde man makkelijk tot moes kunnen slaan. niet dat ik trouwens geweld goedkeur, in tegendeel, ik verfoei het ! en zeker in deze buitensporige mate !!! ik zou de "kerel" zelf wel eens iets willen bijbrengen over geweld, maar kijk eens om u heen in de wereld ... tijd dat u wakker wordt uit uw prinsessen sprookje.
Cindy (6-2-2014 om 15:01)
bij de meeste berichten proef ik er toch uit dat het vrij normaal gevonden wordt om een vrouw te slaan??? Geen wonder dat er zo veel huiselijk geweld bestaat! En kan je als man een vrouw verbaal niet aan dan ga je dus ook maar meppen. Echt kleinzielig.
@ Division (6-2-2014 om 14:43)
Uiteraard weet niemand wat er zich van te voren heeft afgespeeld, maar iemand het ziekenhuis inslaan gaat wel wat ver, dunkt mij. Kan best dat de vrouw als eerste heeft geslagen(een kat in het nauw maakt rare sprongen), als man mag je dan best verdedigen, maar natuurlijk niet zelf nog wat harder gaan meppen om te laten zien dat je een vent ben.
Division (6-2-2014 om 08:06)
Ik keur dit niet goed, maar iedereen die roept vrouwen mogen niet geslagen worden is kortzichtig. Jullie weten helemaal niet wat er van te voren heeft afgespeeld. Ik zeg altijd, als een vrouw kan slaan als een vent, moet ze ook incasseren als een vent. Nogmaals ik keur dit niet goed.
macho is gay (6-2-2014 om 06:27)
ik heb noot gesnapt wat vrouwen zien in dat soort oer losers. maar toch kiezen ze er zelf voor. moeten ze zelf maar weten. triest eigenlijk.
Cookie-instellingen beheren