Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Beveiliger zonder aanleiding mishandeld

Toegevoegd: 02-03-2014, 17.59 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Tijdens het carnavalsfeest in Vogelwaarde is in de nacht van zaterdag op zondag een beveiliger van een feesttent zonder aanleiding mishandeld. De verdachte is aangehouden.

Het is bijna sluitingstijd als rond 04.30 uur een 44-jarige Middelburgse beveiliger de tent verlaat. Hij wordt dan zonder aanleiding mishandeld door een 24-jarige inwoner van Terneuzen. De beveiliger krijgt 
enkele vuistslagen in het gezicht. De 24-jarige kan direct worden aangehouden. Hij is door de politie overgebracht naar het cellencomplex Torentijd in Middelburg.

De verdachte is na verhoor in verzekering gesteld. Hem wacht mogelijk een zwaardere straf omdat hij een medewerker met een publieke taak heeft mishandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (3-3-2014 om 12:15)
Wel toevallig dat het altijd zonder aanleiding is als er een beveiliger klapjes krijgt. Achja de politie houd mensen ook aan zonder aanleiding, dus ik vind dit totaal terecht. hopelijk vallen er nog veel meer gewonden.
fred (3-3-2014 om 11:26)
Feesten op dorpen met "eigen volk" leveren 9 van de 10 gevallen nooit problemen op. Problemen beginnen wanneer er mensen uit andere steden komen, mensen die komen om problemen te veroorzaken.
zeeuwsvlaamse (3-3-2014 om 10:45)
gewoon in je eigen streek carnaval vieren en om 1 uur afgelopen, het is 4 dagen feest. En alleen verklede mensen toelaten. Het carnaval is niet meer als vroeger, toen was het allemaal veel gemoedelijker. Vreemden horen daar niet thuis. Verkleed en leut maken, niet vechten en zeker geen mensen die er voor moeten zorgen dat het allemaal plezierig blijft. Alaaf!!!
s-Heerenhoek (3-3-2014 om 09:13)
@Zeeuw misschien toevallig? In dit bericht gaat het over een Terneuzenaar, en daar moet heel Vogelwaarde op afgerekend worden? En drankrijders heb je het hele jaar door. Beetje overdreven reactie hoor.
zeeuw (3-3-2014 om 08:31)
valt het mij alleen op, dat er tijdens carnaval alleen meldingen van ongeregeldheden uit Vogelwaarde komen? overal gaat dat volksfeest zeer gemoedelijk, behalve op dat dorp.. misschien volgend jaar toch eens diep nadenken burgemeester, of je hier wel een vergunning voor afgeeft.
Michelle (2-3-2014 om 19:48)
Laat dat "mogelijk"maar weg. Aanpakken en wel heel goed is hier op zijn plaats!!
Cookie-instellingen beheren