Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Beginnend automobilist fors in de fout

Toegevoegd: 20-03-2014, 12.18 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 22-jarige automobilist uit Kortgene is donderdagmorgen aangehouden voor rijden onder invloed. Hij moet het voorlopig zonder rijbewijs doen.

Rond 04.40 uur reed hij op deels de linkerrijstrook en middenberm over de Deltaweg. Hij kwam uit de richting van Goes. Agenten kwamen met hun dienstauto uit tegenovergestelde richting aanrijden. Zij konden een frontale aanrijding voorkomen door de berm in te sturen. De buitenspiegels raakten elkaar nog net. De bestuurder uit Kortgene deed dat naar eigen zeggen 'om de flitspaal te omzeilen'.

Een blaastest op straat bracht aan het licht dat hij beschonken achter het stuur zat. Op het bureau blies de beginnende een waarde van 955 ug/l, terwijl de limiet 88 ug/l bedraagt. Zijn rijbewijs is ingenomen en wordt opgestuurd naar het openbaar ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (20-3-2014 om 13:46)
Stop met die voorlichting over alcohol, heeft geen zin. Wie niet horen wil moet maar voelen. Op het podium 1 maal per jaar zetten bij herdenking verkeersslachtoffers. En zn leven lang 10% van zn salaris naar deze organisatie.
Ad. (20-3-2014 om 13:22)
Aso is nog te goed voor dit soort en aangezien dit gebeurt op donderdag ochtend zegt iets over deze snuiter die dus niet naar zijn werk moet. Maar die gasten denken dat ze in een dure auto alles mogen en als ze overdag slapen willen ze niet gestoord worden.
Anoniem (20-3-2014 om 12:48)
Nooit meer terug geven . Is zijn rijbewijs nu kwijt laat dit voor altijd zo blijven .
zeeuw (20-3-2014 om 12:45)
nooit meer terug geven, een gevaar op de weg
wim (20-3-2014 om 12:32)
wat een hufter nooit geen rijbewijs geven
Vlissinger (20-3-2014 om 12:30)
Wat een maloot, "om de flitspaal te omzeilen" meneer weet niet dat deze gewoon over 2 rijstroken flitst... Blijkbaar is jezelf doodrijden minder erg dan een bekeuring krijgen, voorlopig fietsen dus!
Cookie-instellingen beheren