Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man in supermarkt Kruiningen

Toegevoegd: 26-03-2014, 12.16 uur
Door: Rolf de Feijter

KRUININGEN - De politie heeft dinsdag in Kruiningen een 50-jarige man uit Kruiningen aangehouden op verdenking van het verstoren van de openbare orde.

Agenten gingen na een overlastmelding van een dronken persoon in een supermarkt aan de Voorhoute rond 18.10 uur poolshoogte nemen. De man lag naast een kassa te slapen. Toen de agenten de man wakker probeerden te maken, begon hij te slaan en te schoppen.

Hij bleef agressief reageren op de agenten en werd aangehouden. Hij werd ingesloten in een cel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (26-3-2014 om 17:59)
Ik kan onmogelijk begrijpen dat een man op die leeftijd zoiets overkomt ten eerste zouden zulke mensen dan nooit moeten werken ten tweede hoe komen die mensen aan zoveel geld en tijd om op manier op te maken ten derde wat zou die persoon zijn eigen moeten schamen om op zon plaats gevonden moet worden
marja (26-3-2014 om 14:36)
pppff agressief??daar is toch pepperspray voor???of je belt emergis voor een spuitje en leg hem in de bosjes??zoiets ga je toch niet meenemen naar het bureau of torentijd???? hebt je er nog last van ....rare snuiter
Michelle (26-3-2014 om 12:53)
Hij lag wel dicht bij de (drank)bron!!
Cookie-instellingen beheren