Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulance betrokken bij ongeval

Toegevoegd: 11-04-2014, 12.49 uur - Update: 11-04-2014, 15.24 uur
De ambulance liep bij het ongeval schade op.
De ambulance liep bij het ongeval schade op.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

WILHELMINADORP - Bij Wilhelminadorp is aan het einde van de morgen een ambulance in botsing gekomen met een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 11.50 uur op de kruising van de Deltaweg met de Langeweg in de richting van Katseveer. Doordat de chaffeur van de ambulance niet tijdig kon stoppen, klapte de ambulance op zijn voorganger die op dat moment afremde. Dit betrof een Belgische personenauto.

De ambulance vervoerde op het moment van de aanrijding een 80-jarige patiënt en reed zonder spoed. Deze is overgeladen in een andere ambulance en raakte niet gewond. Een ambulancebroeder die achterin zat bij de patiënt viel door de klap en raakte hierbij apparatuur. Hij liep lichte verwondingen op.

De inzittenden van de Belgische personenauto bleven ongedeerd. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen omdat door het ongeval olie op de weg was gelekt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
weekendvoorde deur (11-4-2014 om 16:44)
blijft altijd weer oppassen met die Belgen op de weg.....
broodjesoep (11-4-2014 om 16:04)
Kijk, dit lijkt mij nu eens bij uitzondering - in tegenstelling tot wat hier altijd bij de meest stompzinnige blunders wordt geroepen - wél een geval van 'foutje is menslijk'!
Vlissinger (11-4-2014 om 15:32)
Hopelijk gaat alles goed met de patiënt en met de Belg! Zo'n ambulance is vrij zwaar en geeft best nog een flinke tik als deze achterop rijdt. Ik ben benieuwd hoe veel kinderachtige reacties er gaan komen op het feit dat een Ambulance chauffeur betrokken raakt bij een ongeval.... sterkte voor allen!
Cookie-instellingen beheren