Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drietal opgepakt wegens mishandeling

Toegevoegd: 19-04-2014, 13.05 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft twee jongens van 16 en 17 jaar uit Brouwershaven en een 16-jarige inwoner van Kamperland aangehouden. Het drietal wordt verdacht van betrokkenheid bij een mishandeling van een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele.

Op de Grote Markt in Goes ontstond vrijdagmiddag rond 16.30 uur ruzie tussen leeftijdsgenoten. Het drietal mishandelde daarbij een jongen die zich onder behandeling van een tandarts moest stellen. Door de klappen op zijn gezicht was zijn gebit beschadigd. Op aanwijzen van enkele getuigen kon het drietal in de Piet Heinstraat worden aangehouden.

De ouders van de verdachte jongens zijn in kennis gesteld van hun arrestatie. In de loop van de avond zijn de drie jongens in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de toedracht van de vechtpartij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
g (19-4-2014 om 19:21)
kunnen ze wel met z"n drieen tegen 1, stelletje lafaarden.
Zuuupeuh ! (19-4-2014 om 18:53)
Ouders zouden voor de grap eens moeten gaan kijken daar vrijdagmiddag rond die tijd. Blijkbaar zijn er dus genoeg die dat nooit hebben gedaan anders zouden die kinderen geen toestemming krijgen op in de kroeg te gaan zitten zuipen en zich te gedragen als asociale bavianen.Voor bewijslast verwijs ik naar het cameratoezicht waar de VVD Goes zo blij mee is, omdat ze daar zelf kroegen exploiteren, waar dus die kinderen vrijdagmiddag de aso mogen uithangen, en natuurlijk alleen prik drinken, duh ! De wind waait maar uit 1 hoek. gewoon sluiten die cafees, geeft alleen maar overlast en verslaafden.
E Muller (19-4-2014 om 17:00)
bah wat laf en min om met 3 man 1 jongen te mishandelen ,zal wel aan de hedendaagse mentaliteit liggen cq opvoeding ,moest ik niet wagen ben bijna 50 dit jaar ..........
Cookie-instellingen beheren