Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto uit bocht bij achtervolging

Toegevoegd: 27-04-2014, 22.10 uur - Update: 28-04-2014, 10.00 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens een achtervolging is zondagavond in Terneuzen een auto uit de bocht gevlogen. De drie inzittenden zijn aangehouden.

De achtervolging begon rond 21.00 uur toen de politie de auto wilde controleren nabij het sportcentrum aan de Oude Vaart. De automobilist negeerde alle stoptekens en volgens de politie liepen daarna de snelheden hoog op. Bij de Margarethaweg verloor hij vervolgens de macht over het stuur, vloog uit de bocht en reed tegen een paar bomen.

Omdat er rook uit de auto leek te komen werd ook de brandweer opgeroepen. Er bleek alleen sprake te zijn van stoomvorming. De drie inzittenden van de auto werden aangehouden. Zij bleken niet gewond te zijn geraakt. Het trio is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen. De politie probeert te achterhalen waarom zij er vandoor gingen en of zij strafbare feiten hebben gepleegd.

De auto is weggesleept door een takelbedrijf.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Arrestant achtervolging had celstraf openstaan (28-04-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (28-4-2014 om 09:09)
Ik mag hopen dat het nieuwsbericht niet volledig is. Als de politie namelijk niet weet of ze strafbare feiten hebben gepleegd kunnen de inzittenden (muv de bestuurder) niet aangehouden worden. Daar heb je immers een concrete verdenking voor nodig. Hopen dat de hulpofficier zijn werk goed heeft gedaan!
wim (28-4-2014 om 06:59)
Wat nemen ze veel risico om zo te proberen om te ontsnappen je weet bijna zeker, dit zoiets bijna altijd fout afloopt met alle gevolgen van dien en zijn gespaard dat er geen mensen levens omgekomen zijn en wat zou de reden hiervan geweest zijn om dat risico te nemen
Marco (28-4-2014 om 02:09)
Die auto hoeft niet meer naar de spuiter iig. En de vraag waarom, nou omdat de inzittenden toe waren aan wat spanning. Ze misten vast de uitdagingen in de gezapige maatschappij van tegenwoordig.
AD. (28-4-2014 om 01:41)
Mooi dat het zo is afgelopen alleen jammer van de boom en het verkeersbord.
Cookie-instellingen beheren