Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Vrouw wordt spookrijdster door navigatie

Toegevoegd: 03-05-2014, 14.22 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Donderdagmorgen heeft de politie het rijbewijs ingenomen van een 24-jarige inwoonster van Steenbergen. De vrouw reed tientallen kilometers lang met haar auto tegen het verkeer in op de A58.

Rond 04.30 uur kreeg de Verkeersinformatiedienst meerdere meldingen binnen van een spookrijder op de rijksweg. Een auto reed tegengesteld uit de richting Bergen op Zoom in de richting van Zeeland. Daardoor ontstond bijna een frontale aanrijding. Ook reed de vrouw onverstoorbaar en met een snelheid van ongeveer 100 kilometer per uur door. Ook toen zij langs de voorzijde werd benaderd door een politieauto met optische blauwe signalen en het "Stop politie" teken.

De agent achter het stuur moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Aan Eindje de Rondte in Kruiningen lukte het om de automobiliste aan te houden. Zij is naar het bureau gebracht en verhoord. Tegen haar is proces verbaal opgemaakt. Zij verklaarde dat zij door wegwerkzaamheden de weg kwijt was en dat haar navigatiesysteem haar de verkeerde weg op had gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tijl Uilenspiegel (4-5-2014 om 08:34)
Wat een onzin, de navigatie?? Bull Shit!! Ik rij al jaren met navigatie en ken dit probleem niet! Doorrijden bij tegemoet komende politie met Stop Politie en Zwaailichten? Leef je dan op deze wereld als je dat niet ziet of leef je ergens anders?? Door.... Alcohol? Drugs of wat dan ook! Innemen dat rijbewijs, voorgoed!!
de Toekomst (4-5-2014 om 07:30)
Tja, jongen mensen zijn helemaal vergroeid met hun elektronische gadgets, die hebben eigenlijk nooit geleerd zelf na te denken, want dat doet de smartphone toch voor hen ? de dappere toekomst van de mensheid, waar de robots de mensen besturen. maar dat snappen ze toch niet, ga maar fijn fappy bird spelen en negeer de frontale botsing met de werkelijkheid gewoon. en blijf dat volhouden tot zelfs in de rechtbank door gewoon te doen of je nog normaal bent als je je domdom de schuld geeft. als ik haar was klaagde ik tomtom aan en vroeg een schadevergoeding ! online natuurlijk.. is daar nog geen app voor ?!
Maar mijn Ipod zegt.... (4-5-2014 om 07:15)
Hebben ze wel een bloedonderzoek gedaan ? dergelijke gedragingen zou men verwachten van iemand aan de drank of stijf onder de drugs. maar ja, CBR en rijscholen moeten en zullen geld verdienen tot het punt dat zelfs mensen met een flinke mentale handicap nog wel een rijbewijs krijgen. het gaat hen enkel om het geld, niet om verkeersveiligheid of zoiets.
chauffeuse (3-5-2014 om 23:30)
als ik vandaag mijn TomTom gevolgd had dan was ik een weg ingeslagen die alleen toegankelijk was voor fietsers
Zeeuwse boerin (3-5-2014 om 21:54)
Zou ze niet te diep in het glaasje gekeken hebben? Rond dat tijdstip, die leeftijd,......een raar verhaal!
Saartje (3-5-2014 om 20:42)
Wat een onzin om je navigatie de schuld te geven; je hebt toch ogen in je hoofd? Er zou gezien het tijdstip wel iets anders aan de hand kunnen zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren