Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoon vernielt auto's vader

Toegevoegd: 07-05-2014, 11.09 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - De politie heeft dinsdag omstreeks 17.00 uur een 24-jarige man uit Oostburg aangehouden op de verdenking van vernieling van ruiten van twee personenauto's. het gaat om de privé auto van zijn vader en de auto van diens werkgever.

Zijn vader en moeder hadden gezien dat hun zoon met een steen de ruit van de bedrijfsauto in sloeg. Kort daarvoor was ook al een ruit van de privé auto ingeslagen. De vader heeft aangifte gedaan en een klacht ingediend tegen zijn zoon. Tijdens het opnemen van de aangifte liep de verdachte voorbij het ouderlijk huis waarna hij is aangehouden. Hij werd overgebracht naar Torentijd.

Inmiddels is ook een getuige gehoord die verklaarde gezien te hebben dat de verdachte een flesje in de richting van de voorzijde van de ouderlijke woning had gegooid. Hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cora (7-5-2014 om 14:33)
Nog een optie: Misschien is deze jongen wel verslaafd aan het een of ander en hebben de ouders er genoeg van en betalen niets meer voor hem? Zou ik in zo'n geval ook niet doen, overal is een grens aan!
P (7-5-2014 om 13:51)
Sorry hoor, maar een jongen??? een vent van 24 zal ongetwijfeld een moeilijke jeugd hebben gehad maar is nu 24 jaar oud het wordt misschien tijd om maar eens niet meer achterom te kijken en wat van zijn leven te maken.
job (7-5-2014 om 11:51)
Zie veel ouders hun kinderen in de steek laten. Hebben het te druk met hun eigen rijkdom,en dat gaat wringen..... logisch. De opa van mn zoon zit liever te zuipen op het terras dan dat ie zn kleinzoon wat gunt.(inleveren pensioen) Credo ik heb gewerkt dus IK heb recht. Kijk is naar verschil in schulden als startende werkende ouders begonnen met 12.000 schuld hun kinderen en kleinkinderen 30.000 want ouderen wilden pensioen houden EN banken redden. De rommel voor de kids nogmaals dat gaat wringen. Dat zie je niet meteen merk je niet meteen maar gaat voor meer ellende zorgen let maar op.
jan (7-5-2014 om 11:48)
Heeft die man/jongen ook een opvoeding gehad ? Of krijgt pa een koekje van eigen deeg ? Vooralsnog: even laten voelen dat zo'n gedrag echt niet kan ! En daar zijn middelen voor aanwezig !
John (7-5-2014 om 11:46)
Hij moet wel een enorme hekel aan zijn ouders hebben! Mogelijk dat een gesprek in Torentijd de jongen kan helpen: het hoeft niet altijd de schuld te zijn van de jongen. Misschien hadden zij meer tijd voor het bedrijf dan voor het liefhebben en opvoeden van hun kind.
Cookie-instellingen beheren