Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers opgepakt in Sluiskil

Toegevoegd: 04-06-2014, 10.39 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUISKIL - Een man en een vrouw zijn woensdagmorgen aangehouden terwijl ze aan het inbreken waren in een woning aan de Gildestraat in Sluiskil.

Rond 03.00 uur zag een alerte getuige dat twee mensen waarschijnlijk aan het inbreken waren. De man zag een ladder tegen de woning staan en zag een persoon door een geopend raam naar binnengaan. Hij belde onmiddellijk 112.

Enkele politieauto's gingen snel naar de aangegeven plek. Agenten zagen aan de achterzijde dat twee mensen in de woning waren. De man en de vrouw werden gesommeerd om via de ladder naar buiten te komen. Hierop werden ze aangehouden. Het gaat om een 46-jarige man en 40-jarige vrouw uit IJzendijke.

De twee zijn bekenden van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (4-6-2014 om 12:16)
Nooit meer loslaten, 46 en 40 jaar? Sommigen krijgen nooit verstand,ga werken voor je geld!
ger (4-6-2014 om 11:06)
Weer al "bekenden" van de politie. Zou eens tijd worden om het systeem aan te pakken zodat die "bekenden" niet meer kunnen doorgaan met hun criminele praktijken. Den Haag doe daar eens wat aan dan alleen maar ons geld te verspillen met buitenlandse acties....
Cookie-instellingen beheren