Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (7) van geld beroofd

Toegevoegd: 17-06-2014, 19.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een 7-jarig jongentje uit Axel is dinsdagmiddag beroofd van zijn geld. De jongen liep rond 15:45 uur over de Julianastraat in Axel. Twee jongens van circa 9 á 10 jaar duwden de jongen tegen de grond en gaven een paar klappen.

Vervolgens pakten zij geld af van het slachtoffer. Het tweetal ging er vervolgens vandoor. Een half uur later alarmeerden de ouders de politie. Met een bericht op Burgernet werd de hulp ingeroepen van het publiek om de twee jeugdige daders op te sporen.

Het gaat om twee jongens met blond haar, waarvan een van hen een groen broek droeg. Een van hen had een fiets bij zich.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (18-6-2014 om 09:14)
Dat belooft wat voor de toekomst van de snotters. 9 en 10 en dan al dergelijk gedrag vertonen... Arme knul van 7. Hopelijk houdt hij er mentaal niks aan over. Op die leeftijd hoor je je niet met zulke zaken bezig te houden. Sterkte voor de 7-jarige en een gepaste straf voor de lafaards van 9 en 10
TijdjeGeledenWasIkOokJong (18-6-2014 om 09:08)
@ Anneke, Ik ging om 7 jarige leeftijd met men zuurverdiende (Lees mama en papa helpen) centjes naar de Bruna om pokemon kaarten. Misschien was dit jongentje wel iets gelijkaardigs van plan. Daarnaast is het nooit slecht om als kind 5 euro op zak te hebben voor nood (lees een blikje drinken, en een snoepje). Ik hoop dat de daders gevonden worden, en dat zij maar een klusje doen om het geld terug te geven.
axelaaar (18-6-2014 om 08:55)
@anneke en jan, tot gister ging dat nog even om een boodschapje(bruin brood ofzo)als je 7 was nu wordt het wat anders. Er stat toch niet dat het over honderden of duizenden euro's gaat. ps nu is er een basis school op schoolreis. Misschien was die jongen om een zakje snoep.
Marja (18-6-2014 om 07:51)
Jong geleerd is oud gedaan zeg maar. Wat zouden die kinderen nou voor volwassenen worden vraag ik me af?
Axel F (18-6-2014 om 07:45)
Jong geleerd is oud gedaan.
Janneke (18-6-2014 om 07:42)
Het moet niet gekker worden... Nu al voorzichtig op het criminele pad? Dat wordt nog hard werken voor de ouders en hopelijk niet met de hete adem van jeugdzorg in hun nek.
Cookie-instellingen beheren