Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Vrouw rijdt parkeerwachter en meisje aan

Toegevoegd: 24-07-2014, 11.29 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 31-jarige vrouw uit Goes is woensdagmiddag aangehouden omdat ze rond 16.20 uur op een parkeerwachter was ingereden en vervolgens over de voet van een 6-jarige meisje uit Gramsbergen wasgereden. Het meisje raakte daarbij gelukkig slechts lichtgewond. De parkeercontroleur liep een verwonding aan zijn arm op.

De verdachte werd door de parkeerwachter aangesproken over het feit dat ze met haar auto in een voetgangersgebied reed. Daarop wilde hij haar bekeuren waarop de vrouw er vandoor ging en ze hem en het meisje raakte.

Agenten hielden de vrouw rond 16.55 uur elders in Goes aan. Na verhoor is ze met een proces verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (24-7-2014 om 12:31)
Ik betwijfel het ten zeerste of de "acceptgiro brigade" wel bevoegd is om te bekeuren voor rijden door een voetgangersgebied. BOA's worden specifiek bevoegd gemaakt, in dit geval voor beboeten van parkeer gerelateerde zaken. Het probleem is, dat die parkeerwachtertjes zich meer politie agentje voelen en daar ook naar handelen. Sterkte voor dat 6 jarige meisje...parkeerwachter, helaas...risico van het vak.
fred (24-7-2014 om 12:08)
is niet goed te praten , het is wel een feit dat de parkeerwachters het bloed vanonder je nagels halen.
Staba (24-7-2014 om 11:55)
Dergelijk gedrag kun je niet streng genoeg bestraffen! Het lijkt erop, dat we steeds vaker met dit soort onzin geconfronteerd worden. Verkeersregelaars, ambulancepersoneel, agenten: kortom, iedereen die iets met orde en veiligheid van doen heeft, is regelmatig de klos, omdat "men" zo nodig vindt altijd het gelijk aan zijn kant te hebben, en maling aan elke regel heeft. Boetes verdriedubbelen, evenals een eventuele gevangenisstraf, en bij herhaling auto in beslag nemen. En dat ook volhouden. Nu zal er steeds wel een Jan Salie rechter zijn die er wat vanaf doet, omdat ze hun speeltje vroeger te vroeg weggenomen hebben.
Cookie-instellingen beheren