Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Overvallers Goes zijn begin twintig

Toegevoegd: 12-09-2014, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De twee mannen die gisteren werden opgepakt na de overval in Goes zijn een 23-jarige Goesenaar en een 24-jarige inwoner van Kloetinge. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Rond 21.40 uur kwam het tweetal via de voordeur een kantoorpand aan de Piet Heinstraat binnen. Op dat moment was daar de 54-jarige eigenaar aan het werk. Eén van de mannen vroeg op een indringende toon om geld en gaf het slachtoffer een duw. Vervolgens werd een portemonnee van een bureau gegrist en ging het tweetal er te voet vandoor. Bij de overval is geen wapen gebruikt.

De daders gingen er volgens getuigen vandoor richting het NS-station. Agenten sloten direct alle toegangen naar het station af en zagen vervolgens het duo lopen. Bij het zien van de politie gingen de mannen er vandoor. Via de trappen vluchtten zij richting het Stationspark. Daar liepen zij recht in de armen van agenten en konden zij langs alle kanten worden ingesloten. Al met al konden de overvallers binnen een kwartier worden ingerekend.

Een hondengeleider heeft vervolgens zijn diensthond in de omgeving laten zoeken naar de weggenomen spullen. De neus van de hond vond een deel van de buit terug en apporteerde deze keurig naar zijn baas. Het verdachte tweetal zit nog vast.

Zie ook:
Arrestaties na overval kantoor Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (12-9-2014 om 17:39)
ach wat krijgen ze , een wijzend wijzend vingertje, nogmaals kop op internet maar de schrik zit er bij zoon persoon wel in
den Adriaan (12-9-2014 om 17:04)
En nu een jaar opsluiten op water en brood ;dan zijn die ook weer genezen!!!
kees (12-9-2014 om 14:48)
Ik kreeg ook de meldingen op mijn telefoon of ik mee wilde lijken. Helaas zat ik thuis maar waarschijnlijk waren er nog mensen daar in de buurt die uit konden kijken. Ook voor die mensen bedankt. Want samen zijn we sterk.
Herrie (12-9-2014 om 14:43)
Mooie snelle actie! Chapeau Politie Goes.
Marcel (12-9-2014 om 12:38)
Pluim voor het snelle en adequate optreden van de politie.
Cookie-instellingen beheren