Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fouilleren: Geen wapens gevonden

Toegevoegd: 17-12-2014, 08.02 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen preventief gefouilleerd. Daarbij zijn echter geen wapens gevonden. Dat heeft de politie vanochtend laten weten.

Burgemeester Lonink van Terneuzen had het preventief fouilleren dinsdagavond ingesteld na de schietpartij in de Iepenlaan. Tot vanochtend werd dit middel zeven keer ingezet. De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie zette meerdere auto's aan de kant. Bij geen van de controles werden wapens ontdekt.

De politie heeft nog toestemming om tot 10.00 uur preventief te fouilleren.

Zie ook:
- Onderzoek schietpartij in volle gang (16-12-2014)
Man ook betrokken bij eerdere schietpartij (16-12-2014)
Gewonde bij schietpartij Terneuzen (16-12-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marleen (17-12-2014 om 11:03)
welk land komt die lonink wat denk hij nu dat ze schieten en met da wapen op zak blijven lopen die schoot ging naar huis en is lekker thuis gebleven de hele avond en die komt voorlopig ook niet meer buiten met da wapen he jongen jongen politie he das echt een baan zonder ambitie enige wat die nog goed kunne is met veel geweld mensen op pakken voor een kleine boete voor de rest heb je er niks aan
fred (17-12-2014 om 10:02)
dit is zoeken naar een naald in een hooiberg, nutteloos dus. Personen die verdacht zijn oppakken en grondig huiszoeking doen lijkt me meer zinvol.
willy (17-12-2014 om 09:11)
het zijn twee groepen las ik pas geleden ,dan moet de politie toch meer weten en meer doen om dit te stoppen kogels vliegen tegenwoordig overal,wapen zijn verboden in nederland maar veel medelanders lopen met een gun op zak, versoepel dan de regels zodat we ons nog kunnen verweren waneer nodig,moccro maffia conjo maffia wij nederlanders zijn en worden maf(fia).
erik (17-12-2014 om 08:52)
Als het Kalf verdronken is.............
Cookie-instellingen beheren