Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Auto tegen boom na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 01-02-2015, 11.50 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Op de Postweg bij Lewedorp is zondagochtend rond 06.30 uur een automobilist met zijn voertuig tegen een boom gereden. Volgens de politie bleef hij ongedeerd.

De man verklaarde dat hij moest uitwijken omdat een donkerkleurige auto hem met hoge snelheid inhaalde. De bestuurder schrok hiervan en week uit. Hierdoor kwam hij in de berm terecht en botste vervolgens tegen een boom.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de donkerkleurige auto. De automobilist kan zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mozes (1-2-2015 om 12:41)
A (1-2-2015 om 11:58 uur) makkelijk he, de schuld altijd bij het slachtoffer neer leggen, was u ter plekke. nee oordeel dan niet.
bertus (1-2-2015 om 12:40)
Sluit me bij de reactie van @A aan, en lullig? Misschien zelf te hard gereden of niet opgelet, geen inhalen auto? Maar goed, politie doet onderzoek!
******** (1-2-2015 om 12:32)
Inhalen mag gewoon natuurlijk. Veel wat oudere mensen zijn een gevaar op de weg. Te langzaam uitvoegen op snelwegen, stoppen voor of op rotondes, 35 rijden waar je 50 mag. Dit laatste is gevaarlijk omdat het agressie in de hand wekt, iemand gaat inhalen binnen bebouwde kom etc, met alle gevolgen van dien. En inderdaad van het minst en geringste schrikken.
A (1-2-2015 om 11:58)
Dat is lullig... Maar die schade is zijn eigenschuld.. Neem aan dat die auto ook spiegels heeft en dat de bestuurder die ook gebruikt, want dan had hij die auto zeker aan zien komen.. En aan een rijstijl kan je al bijna verwachten wat hij gaat doen... Daar inhalen met wat hogere snelheid keur ik niet goed.. Maar misschien reed de bestuurder die zijn auto tegen de boom parkeerde wel als een oud omaatje..
Cookie-instellingen beheren