Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie af op meisje met kort rokje

Toegevoegd: 15-02-2015, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Commotie zondagmiddag in Sluis. De politie moest daar afgaan op een melding dat er een meisje halfnaakt op straat liep. De melding kwam aan het einde van de middag binnen.

Ter plaatse bleek het te gaan om een meisje dat zo'n kort rokje aan had dat haar ondergoed zichtbaar was geworden. Dat was kennelijk reden geweest om de politie in te lichten. Volgens de politie was het meisje afkomstig uit België. Ze bleek een verstandelijke beperking te hebben.

Het meisje bleek er zich volgens de politie niet bewust van te zijn dat haar ondergoed zichtbaar was. De politie heeft haar dan ook op geattendeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onderbroeken lol ? (16-2-2015 om 11:00)
Voert de politie nu ook al sharia wetten uit ? ik kan je onderbroek zien, ja en ?! Dan kijk je maar voor je ! Of moet die soms ook nog gecontroleerd of die wel schoon is ? Dus dit doet de zwaar onderbezette wegbezuinigde politie nog met haar weinige tijd die ze hebben. Zich voor de kar laten spannen van zedenprekers. Dat komt niet echt heel snugger over hoor. En was dat niet gewoon mode eens ? je broek half op je kont laten hangen ? Of hebben ze daar in dat achtergebleven oord nog nooit van gehoord zeker ? En hoe komt zeeland toch aan de achterlijke reputatie ook weer ? ik zou het niet weten.
Pietje (16-2-2015 om 10:48)
Het is ook gewoon toch niet normaal hoe sommige meisjes erbij lopen? En dan klagen dat er een man naar haar kijkt of zich niet in kan houden... Dan vraag je er ook om hoor!!
beetje jammer (16-2-2015 om 08:53)
Arm kind, gezien het feit dat ze een verstandeljke beperking heeft is het de taak aan de ouders/verzorgers ervoor te zorgen dat ze hierop gewezen wordt.
Mark (16-2-2015 om 03:46)
Dit is tegenwoordig 99% van alle Tieners een heel klein ietsje pietsje fatsoen mag toch wel ? Of ben ik zo oud bollig geworden ?
o jee (15-2-2015 om 21:33)
En wat kost zo'n grapje??
Camiel (15-2-2015 om 20:58)
En moeten die reclameposters met dames in lingerie er op nu ook weg. Een beetje opgeblazen in deze moderne tijd. Melder(s) moeten mogelijk zelf eens naar hun frustraties laten kijken.
Cookie-instellingen beheren