Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brandweer redt kat uit boom in Goes

Toegevoegd: 18-02-2015, 13.50 uur
De kat werd door de brandweer uit de boom gehaald.
De kat werd door de brandweer uit de boom gehaald.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer van Goes is vanmorgen uitgerukt voor de melding van een kat in een boom.

De kat zat sinds dinsdagavond hoog in een boom aan de Europalaan in Goes. Rond 10.30 uur kwam de Goese ladderwagen ter plaatse om het diertje uit de boom te halen.

Eénmaal op de grond is de kat meegenomen naar het dierenasiel in Goes, omdat niet bekend was van wie de kat is.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-2-2015 om 18:12)
das mooi. heb laatst gelezen dat een inzet een dikke 300 euro kost. wie gaat dit dan betalen? de belastingbetaler? dat lijkt me toch echt niet.
vd W (18-2-2015 om 17:47)
Er zat eens een kat ergens op een flatje met een plat dak. Toen ik er na eenpaar uur een ladder tegen het dak zette en ik het dak opging, vloog hij met een gang een boom in die 3 m verder stond., dus wat ik deed was onzin. Dus brandweer ???
Jan (18-2-2015 om 17:44)
Heeft de brandweer, die wij toch allemaal helpen betalen, niet iets beters te doen? Vroeger hadden mijn schoonouders een boerderijtje en daar was er regelmatig een kat in een boom geklommen. Ze zijn er ook allemaal op eigen kracht uitgekomen. Ik neem aan dat, als je even geduld hebt, dat het tegenwoordig nog wel zo is. Jammer om daar een brandweerwagen voor te laten rijden.
L (18-2-2015 om 15:09)
Moet daar de brandweer voor komen? Als die kat erin geklommen is moet ie er ook weer uitklimmen!
Sven (18-2-2015 om 14:36)
Heel goed mannen van de brandweer. De kat is jullie, diep van binnen, dankbaar, dat weet ik zeker.
Kees (18-2-2015 om 14:29)
Eindelijk een kat die het wel waardeert gered te worden en niet er alsnog vandoor gaat. Maar waarom dat beest dan naar het asiel moet? Die kat zal zelf toch wel de weg naar huis weten? Mijn kat blijft ook regelmatig een nachtje weg. Als je dan 's ochtends naar je werk gaat, ga je pas 's avonds het beest missen.
Cookie-instellingen beheren