Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 272 km

Vrouw in cel wegens niet betalen boetes

Toegevoegd: 06-04-2015, 11.17 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 40-jarige vrouw uit Terneuzen werd zondagavond door de politie gearresteerd vanwege openstaande boetes.

Ze had voor 6.025 euro aan niet betaalde boetes openstaan. Ze kon dit bedrag bij haar arrestatie niet voldoen. Om haar tot betalen te dwingen is ze in gijzeling genomen en overgedragen aan het Openbaar Ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burgemeester van logica (7-4-2015 om 01:16)
@ Biggetje Dan weet je niet hoe het werkt. Een boete loopt op met 200-300 euro per herinnering.
Cerebrus (6-4-2015 om 23:42)
De simpele geesten begrijpen niet dat deze vrouw de boete alsnog moet gaan betalen, deze gijzeling heeft dus totaal geen nut. Beter leg je beslag op inkomen, stel je een bewindvoerder in en kijk je naar de situatie en mogelijkheid tot betalen.
zozo (6-4-2015 om 22:11)
Vreselijk dat jullie allemaal jullie mening klaar hebben. Weten jullie over welke boete het gaat? Ik als vrouw heb van bepaalde dingen ook niet echt wetenschap als het om auto/s gaat. Ik heb een auto gehad waar niet mee gereden werd en die niet verzekerd was omdat eraan geklust werd. Ondertussen reed ik in een ander autootje waar alles keurig voor betaald werd! Kreeg de hoofdprijs binnen van het cjb, schrok me kapot! Zo jammer dat niemand mij vertelde dat ik de auto af had moeten melden! Had me een paar 100 euro gescheeld en in beroep of in termijnen nee, dat kan niet!
jantje (6-4-2015 om 18:53)
ja en dan komt ze straks weer vrij en moet ze alsnog betalen, wat heb je er dan aan? het kost de samenleving alleen maar geld om ze te laten zitten van ons belastinggeld voor iets wat ze toch niet kunnen betalen, plus dat de boetes veel te hoog zijn tegenwoordig, dat kan toch niemand meer betalen!!!
zeeuw (6-4-2015 om 18:13)
niet betalen, ze kan niet lang genoeg zitten, wij moeten ook aan onze verplichtingen voldoen
biggetje (6-4-2015 om 18:06)
Als je zoveel boetes open hebt staan ben je niet echt een brave burger.Misschien goed dat ze nu opgeborgen is.
Cookie-instellingen beheren