Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 54 km

Tieners aangehouden in uitgaansnacht

Toegevoegd: 26-04-2015, 12.52 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Afgelopen nacht is in 's-Heerenhoek een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele in de Marktstraat opgepakt nadat hij de boel op stelten had gezet bij een horecagelegenheid.

Agenten hadden de jongen eerder vannacht al een waarschuwing gegeven nadat hij uit een horecagelegenheid was gezet vanwege een ruzie. Toen de jongeman enkele uren later opnieuw amok stond te maken probeerden agenten hem apart te nemen. De jongen wilde echter niet meewerken en werd daarom aangehouden.

Daarmee was de kous echter nog niet af. Een 15-jarige vriend van de 16-jarige bemoeide zich met de arrestatie. Daarom werd ook hij opgepakt. Andere feestvierders kwamen op het tumult af en liepen vervolgens opdringerig naar de agenten toe. Met de hulp van de portier van een horecagelegenheid werd de groep op afstand gehouden.

De beide jongens zijn vervolgens onder luidt protest in een politiebus afgevoerd naar het politiecellencomplex Torentijd. Daar zijn ze aan de tand gevoeld over hun gedrag: openbare dronkenschap; belediging en het niet opvolgen van aanwijzingen van agenten. De twee hebben de rest van de nacht vastgezeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (26-4-2015 om 14:57)
en zo verloederd zeeland , om dat de ouders geen zin of geen tijd voor de jong hebben, vroeger kreeg je op je donder van de ouders
Cord (26-4-2015 om 14:15)
Politie goed en kordaat opgetreden. Burgemeester doe jij hier ook nog wat aan. De buurt heeft veel last. Pak aub je verantwoording op.
Michelle (26-4-2015 om 14:09)
Het was toch zo: tot 18 jaar geen alcohol?
Sanne (26-4-2015 om 13:39)
Uitbater van de horeca gelegenheid ook aanpakken AUB. Verstrekken van alcohol aan personen onder de 18 jaar is verboden-toch-?.
slappe arm der wet (26-4-2015 om 13:18)
Tja, dat krijg je met dat slappe handje van waarschuwen, dan denken ze dat ze er mee wegkomen ook. Ze roepen het over zichzelf af. Zelfs al worden de dienders bedreigd, want die groep kwam toch dreigend naar voren ? dan is er nog geen adequate actie en komen die er alsnog mee weg. Een dubbele bevestiging dat de dienders geen controle meer hebben en een onderstreping dat tegenwerken en dreigen met geweld gewoon wel werkt. Maar wat verwacht men ook op die dorpen waar het volksrecht wordt toegepast en de nederlandse wet wordt weggejaagd ? Voortaan maar beter het tuig gelijk in de boeien slaan desnoods met behulp van een taser en maar niet wachten tot er een hele groep komt die zich er mee gaat bemoeien. dat is gewoon wachten op problemen.
Anna (26-4-2015 om 13:05)
Tja het is vaak genoeg wat tijdens deze avonden. Wordt de buurt niet wakker gehouden, vernielingen, ligt er wel veel glas tot 200 meter verderop. Kapot gegooide bierflessen en shootertjes. Jammer van Kiekieris, gun t hen maar de jeugd weet niet wat feesten is. Let wel, geluid of overlast is 2! Ik heb het over overlast.
Cookie-instellingen beheren