Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 9 km

Vrouw ernstig mishandeld door motorrijder

Toegevoegd: 02-05-2015, 13.22 uur
Door: Rolf de Feijter

HOOFDPLAAT - Een 60-jarige motorrijder uit Hoofdplaat heeft een 68-jarige plaatsgenote vrijdagmiddag ernstig mishandeld.

De verdachte reed rond 14.50 uur met zijn motor door een brandgang achter de woning van het slachtoffer. De man vond dat het slachtoffer niet genoeg voor hem aan de kant ging en gaf haar een trap. Toen de vrouw vervolgens tegen de motor aantrapte ging de man door het lint.

Hij stapte af en sloeg de vrouw meerdere malen met zijn vuisten op het hoofd. De vrouw probeerde zich te verweren. Maar de verdachte bleef doorgaan. Vervolgens kneep hij ook haar keel dicht. Ze wist uiteindelijk om hulp te roepen. De verdachte was er inmiddels vandoor. Hij is later door agenten aangehouden. Na verhoor op het politiebureau is hij ingesloten. Het slachtoffer heeft zich door een huisarts moeten laten behandelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lambik (2-5-2015 om 16:10)
hoop dat die man flink gestraft wordt aso....
Peter (2-5-2015 om 14:35)
Hoe bedoelt u asociaal? Het is toch normaal dat we springen voor zulke idioten? Hopelijk houdt de dame in kwestie hier geen psychische of andere schade aan over. Gaan ze deze aso weer een aai over zijn bol geven zeker. Stoute jongen, niet meer doen!! En vervolgens gaan deze aso's lekker verder met hun idiote gedrag. Nederland oh Nederland, waar gaat dit naar toe?
MotoRob (2-5-2015 om 14:28)
Wat een waardeloos figuur! Ik moet ook door de brandgang met mijn motor om hem in de schuur te zetten, maar ik kijk altijd even of de weg vrij is en zo niet, dan wacht ik even tot ik wel langs kan, wat maakt die ene minuut nou uit?
Marjoke Klaver (2-5-2015 om 14:03)
Rijbewijs af nemen en voorlopig een jaar minimaal vast laten zitten. Wat een eersteklas idioot. Ben benieuwd hoe die man zich in het verkeer gedraagt.
EHBO (2-5-2015 om 13:48)
Waar slaat dat op!!!!!!!!!!!!!!!!! Mag je tegenwoordig al nix meer zeggen???????????? Beterschap voor de mevrouw, en voor de motorrijder, hopelijk kom je een keer tot zinnen!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren