Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vele auto's vernield in centrum Hulst

Toegevoegd: 16-05-2015, 11.54 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - In het centrum van Hulst zijn vrijdagavond en -nacht vele auto's vernield. De politie vraagt benadeelden aangiften te doen en roept getuigen op zich te melden.

De politiemeldkamer kreeg rond middernacht diverse meldingen van vernielde auto's op de Baudeloo. Agenten troffen zeker acht auto's aan die vernield waren. Van een aantal auto's waren de spiegels afgebroken. Over andere auto's was heen gelopen en waren de voorruiten ingetrapt. Het was een behoorlijke ravage.

Rond 01.00 uur kreeg de politie opnieuw een melding van vernielde auto's op het Solmsbolwerk. Ook daar waren ruiten van twee auto's vernield. Ook was een motorfiets omver geduwd, daarbij was zware schade ontstaan aan de kuip van de motor en een spiegel. Toen agenten verder keken, zagen ze in de omgeving van de Refugium dat een paar vuilcontainers omver geschopt of geduwd waren. Ook in de Bellinghof waren van twee auto's de kentekenplaat losgerukt. Ze zagen in de Lange Bellingstraat nog een auto met een ingetrapte voorruit. Ook op de Paardenmarkt stond een personenauto met een ingetrapte voorruit.

De politie is op zoek naar getuigen van deze zinloze vernielingen. De politie is verbaasd dat dat zoveel auto's zo bruut zijn vernield en dat niemand iets gezien of gehoord zou hebben. Mensen met meer informatie kunnen bellen met de politie via 0900-8844. Ook vraagt de politie mensen die zelf de dupe zijn geworden van de vernielingen om aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tijl (16-5-2015 om 13:32)
Flinke mensen die dit doen, nu ook zo flink zijn om jezelf aan te geven, maar dat zal wel niet, duidelijk personen die nog in de Pampers thuishoren!
Piet (16-5-2015 om 13:32)
Een reden te meer om de plaatselijke politie in Hulst te behouden.
voorkom roddels (16-5-2015 om 13:04)
deze man moet echt levens lang grote bedragen betalen en gevangenis straf van 2 jaar en 1 voorwardelijk
Cookie-instellingen beheren