Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Jongen (14) rijdt te hard op motor vader

Toegevoegd: 23-05-2015, 11.42 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - In Borssele heeft de politie een 14-jarige jongen betrapt die op de motor van zijn vader reed. Hij reed ook nog eens te hard.

Agenten betrapten de jongen op de Wilhelminahofweg. De jongen reed, uiteraard zonder rijbewijs, 78 kilometer per uur waar 60 is toegestaan. De knul verklaarde zonder toestemming van zijn vader een ritje te maken. Hij heeft voor de snelheidsovertreding een bekeuring van 76 euro gehad.

Voor het rijden zonder rijbewijs kreeg de jongen een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marleen (24-5-2015 om 09:55)
waar reed die jongen en dit is nl he gelijk boete voor dit dat en meer gewoon een schop onder je kont en duidelijk maken dat het niet mag maar nee hoor ze krijgen een kik van hun boete ratio te halen waadeloos land meer niet een asiel zoeker krijgt minder he
Franky (24-5-2015 om 08:20)
Berisping met een knipoog....
VtecRaceR (24-5-2015 om 04:06)
Natuurlijk niet helemaal de manier he jongen maarja kan gebeuren, maak je nie druk, beter even wachten tot je 18 ben. Ben het er wel mee eens dat je de boetes zelf bij elkaar zal moeten werken. En al die moraalridders hierzo hebben uiteraard nog nooit iets fout gedaan in hun hele leven niet.
Andre (24-5-2015 om 00:33)
Beste 14-jarige jongen uit Borssele, niet meer doen..... En voor de rest; we zijn allemaal jong geweest.
JanDoedel (23-5-2015 om 22:05)
@AD kijken of je nog lacht als hij de controle verliest over de motor en een familie lid van je raakt.
Patricia (23-5-2015 om 21:23)
Lekker alles regelen in NL, hoogst waarschijnlijk is de motor van pa niet het enige voertuig en heeft Zoonlief de kunst aardig af gekeken, niet meer dan logisch dat het moet worden uitgeprobeerd. En voor de gene die uiteraard moeten reageren, als motorrijder wordt je eerder dood gereden door een automobilist dan dat je zelf een ongeval veroorzaakt. Laat die jongen met rust hij weet best wel dat het niet mag dus is extra voorzichtig
Cookie-instellingen beheren