Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Medewerker gemeente dronken achter stuur

Toegevoegd: 01-06-2015, 10.27 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie heeft zondagmiddag een 54-jarige man aangehouden omdat hij dronken achter het stuur van zijn bedrijfsauto zat. Het ging om een medewerker van de gemeente Terneuzen.

Een passerende automobilist zag de slingerende auto en besloot dat vast te leggen. In de Axelsestraat besloot de bestuurder de gemeentemedewerker klem te rijden en de politie te bellen. De man had 2.5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed zitten. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces verbaal opgemaakt.

Volgens een woordvoerder van de gemeente Terneuzen worden 'passende maatregelen' genomen tegen de medewerker. Het is niet duidelijk wat die maatregelen inhouden. De gemeente betreurt het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
coen. (1-6-2015 om 14:16)
zal wel op wachtgeld gezet worden voor een aantal jaren als dank.
karel (1-6-2015 om 11:44)
wat een mooi voorbeeld voor de gemeente zeg !!!! bravo.. en wat is de maatregel ?. gelukkig zijn er nog burgers die opletten. anders had je er nooit iets van gehoord.
R (1-6-2015 om 11:25)
Naar mijn idee is er maar 1 passende maatregel. Dronken rijden met een auto van de baas (terwijl het nog niet eens een werkdag is) is denk ik bij elk bedrijf op staande voet ontslag, waarom zou dit dan bij de gemeente niet zo zijn? Enige maar is dat de mensen die zich wel kunnen gedragen weer kunnen opdraaien voor zijn uitkering of wat hij dan ook zou mogen gaan krijgen.
Ben (1-6-2015 om 11:07)
Tja bij de gemeente Terneuzen kan veel, zoals gemeente ambtenaar die dienst deed op Koningsdag in Sas van Gent zijn dienstwagen de gehele dag op een invalide parkeerplaats zetten of de ambtenaar die de straat veegt bij elke vuilnisbak even een tukkie doet. Maar de plantsoendienst kan er ook wat van die gaan on 10 uur de schaftkeet in en komen er om 1 uur er weer uit. Moet kunnen als je ambtenaar bent
Peter (1-6-2015 om 11:04)
"passende maatregel"?? Ambtenaar+voorbeeldfunctie. Als deze persoon de wacht niet aangezegd wordt kunnen we daar een voorbeeld aan nemen.............
Cookie-instellingen beheren