Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Vrachtwagen gekanteld op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 09-06-2015, 04.35 uur - Update: 09-06-2015, 11.34 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Op de A58 bij Rilland is vannacht een vrachtwagen gekanteld. De 53-jarige chauffeur uit Breda werd voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde even na 01.00 uur op de rijbaan van Bergen op Zoom richting Goes. De vrachtwagencombinatie reed te hoogte van de werkzaamheden bij de Kreekrakbruggen toen het fout ging. Vermoedelijk is de vrachtwagen bij de wegversmalling rechtdoor gereden. De combinatie raakte de vangrails bij de versmalling en sleepte deze een eind mee. De vrachtwagen kantelde hierna. Er lekte koelvloeistof en een kleine hoeveelheid diesel.

Naast de brandweer, politie en ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Al snel bleek dat de inzet van de helikopter niet meer noodzakelijk was. Deze kwam dan ook niet ter plaatse. De chauffeur kon zelf uit zijn truck komen en is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

Vanwege het ongeluk werd het verkeer ter hoogte van Hoogerheide omgeleid. Rond 03.45 uur stond de vrachtwagen weer overeind. Echter duurde het nog enige tijd voordat de A58 weer open werd gesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (10-6-2015 om 09:56)
beste autorijder: Ik ken deze firma en toevallig ook de chauffeur. Zij staan erg goed bekend. Het kunnen zo veel oorzaken zijn dus vind ik het zeer kort door de bocht om deze conclusie te trekken.
Xander (10-6-2015 om 09:55)
het had niks met slaap te maken maar een stuur foutje vanwege de versmalling. Mijn vader kent de bestuurder hij heeft allen een beetje spierpijn
autorijder (9-6-2015 om 14:04)
@Loes: Je hebt wel gelijk, maar om 1:00 denk ik eerder dat het slaap was dan een automobilist....
loes (9-6-2015 om 05:56)
het is er ook smal, er is weinig ruimte, zeker als er auto,s voorbij willen razen, op die brug,maar dan ga ik niet voor opzij, om risico te nemen op z,n kant te gaan leggen, 1 tik in de berm met je combinatie en je gaat.
Cookie-instellingen beheren