Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuring uitgedeeld bij Ster ZLM Toer

Toegevoegd: 18-06-2015, 08.39 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft gisteren tijdens de proloog van de Ster ZLM Toer in Goes een bekeuring uitgedeeld. Het evenement is verder goed verlopen.

Op een deel van het parcours mochten mensen niet oversteken. Dat leverde diverse waarschuwingen en tegelijkertijd kritische reacties op social media op.

Eén persoon kreeg een bekeuring vanwege het opzettelijk niet opvolgen van aanwijzingen van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (18-6-2015 om 14:08)
Ik heb me gisteren ook behoorlijk geƫrgerd. Vanuit Wilhelminadorp richting Kattendijke stond niks aangegeven. Kon zo een een kwartier tot 20 minuten omrijden. Als ik ga sporten hoeft ook de weg niet afgezet worden. Ik denk dat het tijd wordt om bedrijven te boycotten die dit sponsoren. Dan houd het vanzelf op!!
jaapverkeer (18-6-2015 om 12:58)
Helemaal eens met Truus en Peter. Op de Mannee weg stond om 15:10 al een hek terwijl het bord er naast aangaf dat het 16:00 uur zou zijn. Goed bezig die fietsidioten. Sport hoort niet op de openbare weg thuis. Straks weer al die gasten die het na moeten doen, alle verkeersregels aan hun laars lappen en als er een ongeluk gebeurt is het meteen weer de schuld van de automobilist. Hebben we het nog niet eens over het weggooien van belastinggeld.
Par (18-6-2015 om 12:47)
Geen goed woord over voor zlm tour. Maakt niets uit langs welke kant je Goes in komt, last had je er toch wel van.
Truus (18-6-2015 om 11:05)
Tis te zot voor woorden, je kan niet eens fatsoenlijk op je werk komen. Je kind uit school halen is ook niet te doen. Als je niet oplet word je van je fiets gereden terwijl het nog niet eens officieel begonnen is. Ze denken dat de hele weg van hun is! Is allemaal leuk bedacht maar niet in het centrum van goes en begrip nee dat heb ik er niet voor!!!
Peter (18-6-2015 om 09:15)
Verstier het niet voor een ander??? Denk maar eens over een andere benadering na. Hou sport gescheiden van het verkeer. Ga op een afgezet terrein buiten het verkeer sport beoefenen. Alles wordt lamgelegd voor een paar fietsers. Absurd!!
jacob (18-6-2015 om 08:56)
En terecht bekeurd men moet eens leren luisteren en bedenken wat men kan aanrichten. Blijf anders thuis en verstier het niet voor een ander.
Cookie-instellingen beheren