Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 44 km

Tientallen waarschuwingen Koegorsstraat

Toegevoegd: 18-06-2015, 17.52 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Donderdagmorgen heeft de politie op de Koegorsstraat gecontroleerd op het rijden in strijd met een gesloten verklaring. Dat leverde tientallen waarschuwingen op.

Agenten hielden de controle tussen 10.00 en 11.30 uur. Ruim vijftig bestuurders werden staande gehouden omdat ze de gesloten verklaring negeerden. Ze kregen dit keer een waarschuwing.

De politie zal op de Koegorsstraat vaker een verkeerscontrole houden. Bestuurders die de gesloten verklaring negeren, riskeren een bekeuring van 90 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (19-6-2015 om 11:37)
Deze weg is vernieuwd met een nieuwe asfalt laag, verlichting en borden plus een nieuw fietspad, en er mag geen verkeer over rijden. Snap het niet meer, of is dit weer een misser van de Gem Terneuzen, of is de weer een manier om geld uit te geven voor iets onzinnigs, zoals zo dikwijls gebeurd bij de Gem Terneuzen . Laat de Politie gaan controleren waar het nodig is, en niet hun tijd te verdoen met deze onzin
Piet Polletiek (19-6-2015 om 04:06)
Waarom was het eigenlijk nodig om deze straat gesloten te verklaren? Om iedere auto extra milieu kilometers naar de milieu straat te laten maken van uit het industrie terrein aan de Haarmanweg? Tevens moet deze route kunnen dienen al alternatief ingeval de tractaatweg van wege calamiteiten gesloten is! Dit is duidelijk weer een vorm van autootje pesten!
AD (19-6-2015 om 00:08)
Wat een onzin he want als ik naar de milleustraat ga moet ik helemaal omrijden terwijl er een nieuw geasfalteerde weg ligt waar eigenlijk niemand overheen mag en dus ook de hulpdiensten niet en er een fietspad naast ligt dus ook daar is deze weg niet voor nodig. De nieuwe weg moet hoe dan ook veel worden gebruikt dus sluit men de rest maar af voor verkeer maar als ze de situatie zo hadden gelaten zoals die was was die nieuwe weg helemaal niet nodig geweest en dus ook niet te worden aangelegd. Ik rij langs de hele N61 over de parralelweg en dat mag ook maar hier mag je niet over dat stukje want dat is alleen voor langzaam verkeer en word dus niet of nauwelijks gebruikt.
Mayar (18-6-2015 om 20:15)
Als er zoveel auto's rijden, dan kan het toch nooit duidelijk aangegeven staan? Niet inrijden? Gewoon een duidelijk hek zetten ofzo?
martin (18-6-2015 om 19:52)
waarom een waarschuwing . staat toch duidelijk verboden in te rijden. gewoon 90 euro boete
Peter (18-6-2015 om 18:21)
Nu ze de weg langs de skihal afgesloten hebben, gaan de (vracht)auto's weer langs de opnieuw geasfalteerde Lange Blikstraat. Hier is echt goed over nagedacht. In plaats van een brede weg is het nu een smalle weg waar je dus als fietser geen kant meer op kan, zeker nu het tijdelijke fietspad weer weggehaald is. Hoop dat ze daar ook nog eens over na willen denken.
Cookie-instellingen beheren