Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij elektriciteitscentrale

Toegevoegd: 09-08-2015, 15.47 uur - Update: 10-08-2015, 10.18 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een elektriciteitscentrale aan de Repelweg in Goes is zondagmiddag een zwaargewonde man aangetroffen.

Volgens de politie kwam rond 14.30 uur de melding binnen dat bij de centrale, 150/50/10kV-hoogspanningssation 'Goes de Poel', een gewonde was aangetroffen door twee passanten op de fiets. Twee ambulances, een traumahelikopter en twee brandweerwagens werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Ter plekke werd een 34-jarige man uit Heinkenszand aangetroffen op het terrein van de centrale. Volgens de politie konden de hulpdiensten pas na toestemming van Delta het terrein op. Daarna werd het slachtoffer gestabiliseerd om vervolgens per helikopter overgebracht te worden naar een ziekenhuis.

De man is volgens de politie vermoedelijk eerst over het hek geklommen en vervolgens uit een kleine hoogspanningsmast of boom gevallen of gesprongen. Het is nog niet duidelijk wat de man precies op het terrein deed. Het slachtoffer was wel aanspreekbaar maar kon niet door de politie worden gehoord. Het ging niet om een werknemer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (9-8-2015 om 22:42)
Dat is geen elektriciteitscentrale, maar een transformator- en verdeelstation. En verder levensgevaarlijk, daar je slechts in de buurt van de hoogspanning hoeft te komen, om onder een spanning van vele duizenden volts te komen te staan.
Terneuzense (9-8-2015 om 22:08)
Te gek voor woorden die opmerking van Kees, stemmingmakerij en ophitsing heet dat. Misschien is Kees zelf wel IS? Of is het meer zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten in dit geval.
Soubieofzo (9-8-2015 om 18:23)
Jeumig wat worden er alweer snel conclusies getrokken door de 'deskundigen' alhier,waren er zeker bij?NOT! Wacht nu eerst maar eens even de berichtgeving verder af .
Antoine BERBEN (9-8-2015 om 17:54)
Mijn medelijden is erg beperkt aangezien ik uit de berichtgeving toch begrijp dat de man geen werknemer was van Delta en dus niets te zoeken had op dit terrein en er zich de toegang toe heeft weten te verschaffen door over een hek te klimmen. Typisch een geval van eigen schuld dus voor mij.
VdVonck (9-8-2015 om 17:13)
@ Kees. Uw reactie is bijna te achterlijk om op te reageren! Lui die 'vluchten' zijn het gevaar niet. De echte viezerikken bevinden zich onder de mensen. Dat kan bij wijze van spreken die 'aardige' buurman zijn. Een netwerk saboteren zal wel onder de taak van de cybercriminelen vallen!
marja (9-8-2015 om 16:49)
je kunt inderdaad van alles verwachten maar koper pikken?op klaarlichte dag en sabotage?ik denk eerder aan een wanhoopsdaad van de man
Cookie-instellingen beheren